• redactie@uwkeukenprof.nl

KEUKEN NIEUWS

  • Home
  • Keuken Nieuws
  • Gaggenau introduceert nieuwe serie koelapparaten Vario 200

    Gaggenau introduceert nieuwe serie koelapparaten Vario 200

    Evenals de moderne keuken samenvloeit met de rest van uw woning, integreert de Vario 200 serie koelen van Gaggenau moeiteloos in uw keuken. Hij is onderdeel van het gesprek zonder te onderbreken. Een uitgebalanceerde showcase voor uw ingredièˆnten en persoonlijke stijl. De nieuwe Vario 200 serie koel-vriescombinatie, koelkast en vriezer proberen niet in het oog te springen of uw aandac...

    Lees verder...

    Lees meer...

  • STEEL breidt uit en verwelkomt per 1 februari a.s. Sam Roeland!

    STEEL breidt uit en verwelkomt per 1 februari a.s. Sam Roeland!

    Sam heeft een commerciële achtergrond en is een ware specialist op het gebied van online marketing maar bovenal een prettige gesprekspartner. Sam zal als Accountmanager aan de slag gaan en na een gedegen inwerkperiode graag bij u langs komen om kennis te maken. samroeland@steel-cucine.com 06-15638715 Wij wensen Sam heel veel succes! Kijk voor meer informatie op de website van Steel. &...

    Lees verder...

    Lees meer...

  • Quva de ingebouwde vacumeermachine

    Quva de ingebouwde vacumeermachine

    Met de ingebouwde vacumeermachine van Quva geniet u nu nog langer van lekker eten en drinken. Een ontzettend praktisch apparaat, volledig geïntegreerd in uw keukenontwerp.  De Quva vacumeermachine komt met een pop-up systeem omhoog. Met geïntegreerde vacuümslang sluit u vervolgens aan op het bakje, zakje of de wijnstop. Quva werkt met speciale herbruikbare vershoudbakjes en -za...

    Lees verder...

    Lees meer...

  • Keukenwinkels zijn ook tijdens verlengde lockdown volop bezig

    Keukenwinkels zijn ook tijdens verlengde lockdown volop bezig

    Doordat consumenten tijdens de coronacrisis juist heel veel nieuwe spullen voor het huis kochten, waren de levertijden fors opgelopen. Daar kan nu een inhaalslag gemaakt worden, zegt brancheorganisatie INretail in gesprek met NU.nl. Tussen het moment van kopen en leveren zitten weken en dat zijn er alleen maar meer geworden de afgelopen periode. "De levertijden waren fors opgelopen", zegt Bert-Ja...

    Lees verder...

    Lees meer...

  • Elementi di Cucina maakt modulaire concept stekerbaar

    Elementi di Cucina maakt modulaire concept stekerbaar

    Elementi di Cucina brengt een compact en modulair fornuis op de markt bestaande uit een oven/magnetron, afzuiging en (inductie)kookplaat. In het fornuis, onderdeel van het modulaire ‘Elementi di Cucina’ concept, worden AC166 connectoren, stekkers en chassisdelen van Adels-Contact toegepast. Elementi di Cucina levert haar, in eigen huis geproduceerde, fornuizen via gerenommeerde keuken...

    Lees verder...

    Lees meer...

  • ETNA introduceert 80cm inductiekookplaten met vijf kookzones

    ETNA introduceert 80cm inductiekookplaten met vijf kookzones

    ETNA introduceert twee nieuwe 80-modellen en een 90 cm model in haar Performance serie. Voorzien van de nieuwste kooktechnieken en verkrijgbaar in een exclusieve gematteerde look bieden deze modellen het beste op het gebied van inductiekoken. Bijzonder is dat niet alleen de 90cm, maar ook de 80cm modellen, vijf kookzones hebben. De kookplaat detecteert wanneer er een pan op een zone wordt gep...

    Lees verder...

    Lees meer...

  • Topman Anton Sanders van Bruynzeel Keukens op 54-jarige leeftijd overleden

    Topman Anton Sanders van Bruynzeel Keukens op 54-jarige leeftijd overleden

    Anton Sanders, topman van Bruynzeel Keukens, die vorige week 54 jaar werd, is aan een gescheurde aorta overleden. Dat bevestigt DKG, het bedrijf achter Bruynzeel Keukens en Keller Keukens. Sanders werd in 2006 aangesteld als ceo van Bruynzeel. Zeven jaar later kreeg hij de leiding over DKG, het fusieproduct van Bruynzeel en Keller. Eerder bekleedde hij twaalf jaar lang topfuncties bij Beter Bed....

    Lees verder...

    Lees meer...

  • I-KOOK Roel Oostra in gesprek met Leo van der Velde van Dekker Zevenhuizen

    I-KOOK Roel Oostra in gesprek met Leo van der Velde van Dekker Zevenhuizen

    In een reeks van 3 artikelen praat Roel Oostra (directeur van I-KOOK) met Leo van der Velde, algemeen directeur van Dekker, over de cultuur van een familiebedrijf, visie op de toekomst en maatschappelijk verantwoord ondernemen. 'Vanuit I-KOOK onderhouden wij een zeer plezierige relatie met de mensen bij Dekker. Ik heb mezelf uitgenodigd bij Leo van der Velde, sinds 2013 algemeen directeur van di...

    Lees verder...

    Lees meer...

  • De Siemens koel-vriescombinaties met hyperFresh lade

    De Siemens koel-vriescombinaties met hyperFresh lade

    De nieuwe koelapparaten van Siemens bewaren eten en drinken op intelligente wijze. Slimme sensoren zorgen ervoor dat je je niet druk hoeft te maken over de versheid, maar er alleen maar van hoeft te genieten. De noFrost apparaten voorkomen opbouw van ijs aan de binnenkant van de koelkast, wat het energieverbruik laag houdt en je hoeft de vriezer nooit meer te ontdooien. Dat bespaart tijd en moeite...

    Lees verder...

    Lees meer...

  • Stefan Mandemakers (DMG): het noodzakelijke 'anders ondernemen' opent nieuwe deuren

    Stefan Mandemakers (DMG): het noodzakelijke 'anders ondernemen' opent nieuwe deuren

    Op de vraag: "Wat doe je wanneer al je showrooms nog zeker tot en met 19 januari op slot moeten blijven vanwege de huidige harde lockdown?" Antwoordt Stefan Mandemakers, directeur van De Mandemakers Groep (DMG): "Niet bij de pakken neer gaan zitten. Direct starten met wat wél mogelijk is." Wat blijkt? Het noodzakelijke 'anders ondernemen' opent letterlijk nieuwe deuren, voor klant en person...

    Lees verder...

    Lees meer...