EuroCucina 2024

Datum: 16-04-2024 t/m 21-04-2024

Van 16 t/m 21 april 2024 vindt de volgende EuroCucina/FTK - Technology For the Kitchen-beurs plaats in Milaan. Tijdens dit tweejaarlijkse evenement presenteren fabrikanten de nieuwste trends en technologieën in de keukenbranche.

Een opvallende trend op EuroCucina/FTK is de opkomst van slimme keukens. Met de voortdurende vooruitgang in technologieën zoals kunstmatige intelligentie, Internet of Things (IoT) en spraakbesturing, worden keukens steeds geavanceerder en verbonden. Bezoekers kunnen getuige zijn van geautomatiseerde kooksystemen, slimme apparaten en geïntegreerde systemen die het koken gemakkelijker en efficiënter maken. Denk aan intelligente koelkasten die inventarissen bijhouden, kookplaten met geïntegreerde touchscreen-bediening en geavanceerde afzuigkappen die zich automatisch aanpassen aan de kookbehoeften.

Naast slimme technologieën, is duurzaamheid een belangrijk aandachtspunt op EuroCucina/FTK. In een tijdperk waarin milieubewustzijn hoog op de agenda staat, streven fabrikanten ernaar om keukens te ontwerpen die energiezuinig zijn en gebruik maken van duurzame materialen. Bezoekers kunnen producten ontdekken die zijn gemaakt van gerecyclede materialen, waterbesparende apparatuur en slimme verlichtingssystemen die het energieverbruik verminderen.

Bezoek de website van EuroCucina voor meer informatie.

Download onze App

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Download IOS App Download Android App

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.