Küchenmeile 2024

Datum: 21-09-2024 t/m 27-09-2024

De exposanten langs de Küchenmeile hebben het tot hun taak gemaakt om hun industriële en handelspartners uit te nodigen om elk jaar in september naar hen toe te komen. Het doel is niet alleen om informatie te geven over de nieuwste designtrends voor alles wat te maken heeft met keukenmeubelen, apparatuur, spoelbakken en accessoires, maar ook om kritische vragen en constructieve suggesties van uw klanten te behandelen.

UWKEUKENprof lanceert speciaal voor deelnemers en bezoekers aan de Küchenmeile, die dit jaar van 21-26 september plaatsvindt, de Küchenmeile-app. Gedurende één week per jaar ligt het epicentrum van de keukenvakwereld in en om Löhne in Duitsland, langs een deel van de autosnelweg A30, die zijn naam aan het evenement heeft gegeven.


Met de nieuwe Küchenmeile-app wordt het bezoeken van de diverse deelnemende partijen super eenvoudig dankzij de ingebouwde navigatie. Zoek de bedrijven die u wilt bezoeken, verzamel ze als uw favorieten en de navigatietools wijzen u de weg. Blijf op de hoogte van het laatste Küchenmeile-nieuws, de noviteiten die op de beurs te zien zijn en kom met één klik op de button in contact met uw gewenste relaties.

De weg naar de Küchenmeile wordt niet alleen een stuk makkelijker, maar op deze manier blijft u continu op de hoogte van het aanbod. Mis daarom niks, rij niet om, maar maak gebruik van deze fantastische Küchenmeile-app.

De app is gratis beschikbaar voor Android en iOS.

UWKEUKENprof is dit jaar ook officieel mediapartner van area30.

Kijk voor meer informatie op de website: www.kuechenmeile.de.

Download onze App

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Download IOS App Download Android App

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.