BORA Professional 2.0: innovatief en efficiënt

BORA introduceert de BORA Professional 2.0: een modulair high-endsysteem bestaande uit zes componenten, met een elektrische kookveldafzuiging en intelligente bediening. Een volledig samenhangend systeem bestaande uit kookveld, afzuiging, motor, kanaal (BORA Ecotube, filter en muurrooster (BORA 3box). Kookveld en kookveldafzuiging staan in dit systeem met elkaar in verbinding.

Automatisch

Bij inschakeling van een kookzone gaat de afsluitklep stil en automatisch open. Na afloop van het kookproces gaat de klep weer dicht, volledig vlak en zonder afstand tussen de voegen. Onder het filter in de kookveldafzuiging zit een opvangbak voor vetten.

Innovatief

Het is de intelligentie in het systeem die BORA Professional 2.0 zo innovatief maakt. De temperatuur is af te lezen op de knop en via een combinatie van touch- en draaibediening worden aangepast. Zo worden ook de verdere functieprogramma’s en de besturing van de kookveldafzuiging geregeld. En hierdoor kan ook het volledige kookoppervlakte van de plaat worden benut, wat ze de grootste maakt op de markt.

Plug&play

BORA Professional 2.0 is verkrijgbaar als flexibel systeem waarbij alles individueel combineerbaar is. Maar ook als plug-and-playversie, waarbij motor en kookveldafzuiging één geheel vormen. Het systeem laat veel inbouwsituaties toe, zo kan de recirculatievariant bijvoorbeeld ook bij zwevende werkbladen met een inbouwhoogte van 199 mm worden gebruikt.

Voor de BORA Professional 2.0 is er tevens een eigen kanaalsysteem ontwikkeld met een optimaal hierop afgestemd muurrooster.

www.bora.com

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.