UWKEUKENprof lanceert Küchenmeile-app voor 2024

UWKEUKENprof lanceert speciaal voor deelnemers en bezoekers aan de Küchenmeile, die dit jaar van 21-26 september plaatsvindt, de Küchenmeile-app. Gedurende één week per jaar ligt het epicentrum van de keukenvakwereld in en om Löhne in Duitsland, langs een deel van de autosnelweg A30, die zijn naam aan het evenement heeft gegeven.

Met de nieuwe Küchenmeile-app wordt het bezoeken van de diverse deelnemende partijen super eenvoudig dankzij de ingebouwde navigatie. Zoek de bedrijven die u wilt bezoeken, verzamel ze als uw favorieten en de navigatietools wijzen u de weg. Blijf op de hoogte van het laatste Küchenmeile-nieuws, de noviteiten die op de beurs te zien zijn en kom met één klik op de button in contact met uw gewenste relaties.

De weg naar de Küchenmeile wordt niet alleen een stuk makkelijker, maar op deze manier blijft u continu op de hoogte van het aanbod. Mis daarom niks, rij niet om, maar maak gebruik van deze fantastische Küchenmeile-app. De app is gratis beschikbaar voor Android en iOS.

Hoofdsponsor

Dekker Zevenhuizen is dit jaar hoofdsponsor van de Küchenmeile-app. Wilt u ook met uw bedrijfs- of merknaam vermeld worden in de app? Neem dan contact met ons op!

Over de Küchenmeile

Deze belangrijke beurs focust op alles wat met keukens te maken heeft en trekt bezoekers zoals keukenstudio's, gespecialiseerde keukenhandelaars, projectontwikkelaars en architecten uit meer dan 60 landen. Grote spelers, middelgrote bedrijven, ondernemers, gevestigde merken en vernieuwende nieuwkomers ontmoeten elkaar hier. Ze presenteren hun innovatieve producten en diensten aan vakbezoekers, met een blik op toekomstige ontwikkelingen en de laatste trends.

Tijdens de zesdaagse beurs worden de nieuwste keukenmeubels, samen met accessoires, werkbladen, fittingen, afzuigkappen, huishoudelijke apparaten, software, IT, spoelbakken en andere toebehoren op topniveau getoond.

Download hier!

U kunt de Küchenmeile app hier downloaden:

In de App Store:
https://apps.apple.com/nl/app/kuchenmeile-app/id6502822711

En Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.uwkeukenprof.kuchenmeilev2&pli=1

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.