Mereno op tv in Business Class

Keuken- en meubelfabrikant Mereno uit Meijel is geselecteerd om het decor van Business Class te verzorgen in de komende drie seizoenen. Vanaf 15 september, iedere zondagochtend op RTL 7, schuift Harry Mens met gasten uit het bedrijfsleven aan tafel om te praten over de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied.

Tot en met 2022 wordt het decor verzorgd door Mereno. En wel met een prachtige keuken voorzien van een Dekton Taga werkblad en een op maat gemaakte tafel van ruim drie meter lang. Mereno heeft intensief samengewerkt met verschillende partijen en leveranciers om de inspirerende keuken te ontwerpen die een belangrijk onderdeel is van het programma.

Combinatie

Er is gekozen voor een Dekton Taga werkblad en fronten in bronskleur gelakt. Dit wordt prachtig gecombineerd met de kastenwand, gemaakt van donker eucalyptus fineer. Deze combinatie zorgt voor een luxe maar toch ook warme uitstraling. Ook de lange tafel is op maat gemaakt van hetzelfde materiaal als de kastenwand, waarbij de poten en stroken gemaakt zijn van zwart Fenix.

Interview

Tijdens de tweede uitzending op 22 september zal er een uitgebreid item aan bod komen waarin Mereno wordt uitgelicht. Tijdens de opnames wordt het familiebedrijf Mereno utgebreid in de spotlights gezet met een rondje door de fabriek en een interview met Fanny Nooijen en Leon Mennen, de directie van Mereno.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.