Schuller innoveert verder

Schüller tilt alvast een stukje van de sluier op van het grote nieuws dat de producent tijdens de Küchenmeile A30 2019 zal tonen. In het collectiejaar 2020 introduceert de Duitse keukenproducent twee innovaties op het gebied van korpusvormgeving. Met OPTIMUS een nieuwe lade-/korfsysteem en met C5 een nieuwe kasthoogte.

Het lade-/korfsysteem OPTIMUS ontwikkelde Schüller samen met de Oostenrijkse beslagproducent Blum. Het sluit perfect aan bij de schuller.C-collectie en combineert hoge designstandaarden met optimale functionaliteit.

Hoogwaardig en functioneel
Het bijzonder aan OPTIMUS is een elegant smal, kubistisch uiterlijk van de ladebak en een consequent op elkaar afgestemde kleurstelling in agaatgrijs en carbongrijs. Het systeem is gebaseerd op een platform dat van open relingladen of transparate Glas-Boxsides tot een gesloten Box-Cap-oplossing van metaal talrijke mogelijkheden biedt. Het geeft elke keuken, ook in de lagere prijsklasse, een hoogwaardige look en is zowel functioneel als technisch toonaangevend.

optimus ladesysteem schulleroptimus en c5 schullerExtra opbergruimte
Als aanvulling op de bestaande korpushoogtes van 71,5 en 78 cm onderstreept C5 met een hoogte van 84,5 cm de trend naar woonkeukens dankzij een kubistisch uiterlijk.
Bij het nieuwe korpusontwerp werd de middelste korfhoogte met een halve rasterafstand verhoogd. Het resultaat is een 6,5 cm hoger korpus – verkrijgbaar in de variant met greep – dat een echte meerwaarde creëert omdat vooral in het midden extra opbergruimte optimaal kan worden benut. Dankzij het beproefde basisraster van 13 cm is de gebruikelijke optimale lijnvoering gegarandeerd. Bovendien voldoet C5 aan de hoogste eisen op het gebied van ergonomie.

https://www.schueller.de

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.