Afzuigkappen per 2021 verplicht uitgevoerd met recirculatie filter

Een bekende recirculatiefilter is de PlasmaMade filter. PlasmaMade komt precies op tijd, want vanaf 2021 moeten alle nieuw te bouwen woningen vrijwel energieneutraal gebouwd worden. Het stroomverbruik van de PlasmaMade is slechts 15 Watt. Sensoren houden de luchtstroom constant in de gaten. Wanneer het nodig is, schakelt het systeem in en voert de ongewenste elementen in de lucht af.

Bij een normale recirculatie-afzuigkap moeten de recirculatiefilters regelmatig vervangen worden, dit is bij de PlasmaMade niet nodig. Het apparaat is zelfreinigend, onderhoudsvrij en gaat circa tien jaar mee. Het filter is een eenmalige investering. Als extra zekerheid geeft PlasmaMade vijf jaar garantie op de filter. De geschatte levensduur is tien jaar, onderhoudsvrij. Ook het onderhoud is dus kostenbesparend!

De Recirculatie filter van PlasmaMade maakt een afvoerbuis voor de afzuigkap volledig overbodig. De innovatieve PlasmaMade filter vernietigt niet alleen typische kookgeuren en -dampen, maar ook sigarettenrook, pollen, bacteriën, geurtjes, virussen en schimmels. En omdat dit filter meer doet dan enkel het geurvrij maken van vieze lucht, is het ook een redder voor mensen die gevoelig zijn voor ‘schadelijke en vieze’ lucht. Het filter blaast schone lucht de ruimte in, wat de gezondheid ten goede komt. Bijkomend voordeel: de filter dempt het motorgeluid van de afzuigkap ook nog licht.

Meer informatie vindt u op de website van Plasmamade.

Bron: UW-keuken.nl

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.