Beko lanceert stijlvolle nieuwe ovenreeks in zwart design

Met trots presenteert Beko het nieuwste assortiment inbouwovens met een prachtig full black design. De nieuwe ovens en compacte ovens bieden de bekende prestaties waar Beko om bekend staat, terwijl ze naadloos passen in elke moderne keuken met hun pure en elegante uitstraling. Deze gebruiksvriendelijke ovens zijn uitgerust met een intuïtief heteluchtsysteem voor een optimale warmteverdeling. Dankzij de innovatieve AeroPerfect-technologie worden gerechten perfect en gelijkmatig bereid. Een harmonieuze collectie ovens waarbij stijlvol ontwerp is gecombineerd met geavanceerde technologieën

AirFry-technologie

Naast het nieuwe full black design zijn de nieuwste modellen uit de b300 en bPRO500 serie voorzien van de meest recente technologieën, waaronder AirFry. Met de AirFry-technologie transformeert de oven zich tot een AirFryer met een grote capaciteit. Hierdoor kunnen gebruikers genieten van gerechten met een krokante buitenkant en perfect gegaarde binnenkant, met minder olie.Met deze geavanceerde functie is een aparte AirFryer overbodig. Bovendien biedt Beko een oplossing voor het bereiden van kleinere gerechten in een grote oven met de Split & Cook-technologie. Deze innovatie maakt het mogelijk om de oven in twee afzonderlijke compartimenten te verdelen, waarbij beide ruimtes individueel kunnen worden gebruikt met een temperatuurverschil van maximaal 80 graden en bijna de helft minder energieverbruik.

inductiekookplaten met geïntegreerde afzuiging

Het integreren van afzuiging in inductiekookplaten wordt steeds vaker gezien in moderne keukens. Beko heeft haar assortiment inductiekookplaten met geïntegreerde afzuiging uitgebreid. Bij de ontwikkeling van deze kookplaten stonden behoud van prestaties, ergonomie en afzuigcapaciteit centraal. De functionele afzuiging bevindt zich in het midden van de kookplaat en verwijdert kookgeuren en oliedruppels direct na ontstaan. Met vier flexibele kookzones biedt Beko's inductiekookplaat (hobby)koks waar voor hun geld, zonder concessies te doen aan de kookervaring.

10 topmerken samen op Gut Böckel met Benelux-avond

10 toonaangevende merken bundelen hun krachten op Gut Böckel tijdens de jaarlijkse Küchenmeile van 17 tot 21 september 2023. Deze merken zijn gerenommeerd op het gebied van keukens, werkbladen en apparatuur. Op zondag 17 september vindt een speciale Benelux-avond plaats, waarop vertegenwoordigers uit de lage landen u hartelijk ontvangen met hapjes en drankjes. Tijdens deze avond kunt u kennismaken met de nieuwste innovaties van Bauknecht, Beko, Caesarstone, Grundig, Jetstone, Keller, Kuppersbusch, Miele, Smeg en Teka.

Historisch landgoed

Het historische landgoed Landgoed Gut Böckel is al vele jaren een van de meest bijzondere locaties voor de Küchenmeile. Dankzij de prachtige ligging en schitterende tuinen is het een waar genoegen om hier rond te wandelen en de eeuwenoude sfeer en cultuur te ervaren. Op deze locatie presenteren de A-merken op het gebied van keukens, werkbladen en apparatuur al jarenlang hun nieuwste producten en trends aan keukenspecialisten uit zowel binnen- als buitenland.

Kijk voor meer informatie op de website van Beko. En volg op deze speciale LinkedIn pagina alle nieuws rondom de 10 topmerken op Güt Böckel.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.