berbel Smartline hoofdvrije afzuigkap

De Smartline afzuigkap van berbel is het instapmodel en heeft een uiterlijk dat opvalt door de slimme mix van materialen en het naadloze design. Het koofvrije ontwerp laat direct zien dat de Smartline is ontworpen voor luchtrecirculatie, waardoor er geen afvoer naar buiten nodig is. Dankzij de compacte vorm en afmetingen past deze afzuigkap perfect in een moderne keuken.

Een tijdloos interieur wordt gekenmerkt door een monochroom kleurenschema. De combinatie van zwart en wit straalt elegantie uit en geeft een moderne uitstraling aan elke ruimte, inclusief de keuken, al jarenlang. De berbel Smartline past perfect binnen dit kleurenpalet. Met zijn witte, matzwarte of metallic grijze afwerking is deze compacte afzuigkap een ideale keuze voor een monochroom keukeninterieur.

Slimme technologie
Achter de voorzijde van de Smartline hoofdvrije kap gaat veel innovatieve techniek van berbel schuil. Zo maakt de Smartline gebruik van centrifugale kracht, denk aan de slacentrifuge, voor het afscheiden van vet en niet van traditionele vetfilters. Dit innovatieve berbel principe maakt een berbel afzuigkap fluisterstil, duurzaam en bijzonder makkelijk schoon te maken. Het vet komt namelijk terecht in een RVS opvangschaal, die met een doekje schoon te vegen is. De geïntegreerde EC-motor werkt stil en toch krachtig en de unieke berbel BackFlow-technologie zorgt met een zwakke luchtstroom, vanachter de afzuigkap, voor een condensvrij oppervlak. Twee LED-lichtstrips aan de buitenzijde zorgen voor een niet-verblindend werklicht en het slanke, intuïtieve bedieningspaneel is onopvallend in het productdesign geïntegreerd.

Luchtrecirculatie
Na het scheiden van vet uit de kookdampen is het de beurt aan de kookgeuren. De hoofdvrije afzuigkap Smartline is naar keuze verkrijgbaar met een actief koolfilter of met een onderhoudsvrij permalyt® luchtrecirculatiefilter voor het neutraliseren van kookgeuren. Het permalyt® filter is het eerste recirculatiefiltersysteem dat zichzelf regenereert, oftewel zichzelf in oorspronkelijke staat terugbrengt na elke kookbeurt. De filtermatten bestaan uit een speciale actieve koolstof dat uniek is in de keukentechniek. Dit bindt tot wel 95% van de geurmoleculen, die ontstaan tijdens het koken. Ze worden geneutraliseerd met behulp van een katalysator. Een proces dat ook in de voertuigtechniek wordt toegepast. Met de installatie van dit innovatieve recirculatiefilter in de berbel Smartline is de gebruiker in één keer klaar en verzekert van jarenlang onderhoudsvrij kookplezier.

Kijk voor meer informatie op de website van berbel.
Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.