berbel valt opnieuw in de prijzen met de Downline Infinity inductiekookplaat

Opnieuw valt berbel in de prijzen en ditmaal ontvangt de Duitse specialist in afzuigsystemen een German Design Award 2023 voor de nieuwste Downline Infinity inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. In de categorie Excellent Product Design - Kitchen is de Downline Infinity bekroond als ‘Winner’ voor uitmuntende designkwaliteit. De prijs wordt in februari 2023 uitgereikt door de German Design Council als onderdeel van de Ambiente beurs in Frankfurt am Main. 

“De basis voor een innovatief product, zoals de Downline Infinity, is het begrijpen van de behoeften van de klant. Vanuit dat beginpunt ontstaat een idee, dat uiteindelijk uitgewerkt wordt tot een afzuigsysteem dat als stijlelement in de keuken dient,” vertelt Karl von Bodelschwingh, algemeen directeur van berbel. “We hebben nu vijf onderscheidingen op rij ontvangen voor onze hoogwaardige inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem. Dat is een geweldige erkenning voor het werk en inzet van alle collega's!”

German Design Award
De German Design Award is een van de meest gerenommeerde designprijzen ter wereld en geniet een grote bekendheid tot ver buiten de beroepskringen. Degenen die deze award winnen, hebben met succes bewezen dat zij tot de besten behoren.

Kijk voor meer informatie op de website van berbel.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.