Bora wint Good Design Award 2019

2019 was met de productlancering van BORA Classic 2.0 en BORA Pure al een groot succes. BORA haalde diverse prijzen binnen, waaronder ook de internationaal gerenommeerde Good Design Award 2019. Deze onderscheiding is het oudste en meest prestigieuze awardprogramma voor innovatie en uitmuntend design ter wereld en werd onder meer opgestart door Eero Saarinen en Charles & Ray Eames.

„Het is een grote eer om de Good Design Award in ontvangst te mogen nemen. Het geeft aan dat we mensen overtuigen met ons uiterst innovatief design en ook op internationaal vlak trendsetters zijn. We zien deze prijs niet alleen als erkenning voor onze uitstekende designexpertise, maar ook als bevestiging van onze succesvolle uitbreiding naar nu al 60 landen“, BORA oprichter Willi Bruckbauer.

De prijs wordt sinds 1950 jaarlijks toegekend aan baanbrekende industriële producten die over de hele wereld worden ontworpen en geproduceerd. Uitmuntende productprestaties op het gebied van kwaliteitsdesign, functionaliteit en esthetiek worden hierbij in de bloemetjes gezet. De prijs wordt uitgereikt door het Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design, in samenwerking met het European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies. Als internationaal handelsmerk voor innovatieve vormgeving wil de prijs erkenning ontvangen én de waardering verhogen voor hedendaags design.


Bora wint Good Design Award 2019

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.