Brigitte Küchen showt tijdens de huisshow nieuwe perspectieven

Ons bezoek aan de huisshow van Brigitte Küchen tijdens de Küchenmeile 2021 was een waar feestje. Tijdens een persoonlijke tour langs alle keukenopstellingen krijgen we een mooie impressie van de vele innovaties en creatieve ideeën, die verwerkt zijn in de prachige keukens. Het familiebedrijf speelt zo in op het leven van de consument, dat nu meer dan ooit in het teken van verandering en vernieuwing staat. "Functionaliteit en individualiteit krijgen meer betekenis. De collectie 2022 brengt iedereen in de ban van een buitengewoon scala aan materialen en kleuren, verrassende innovaties en features." Helemaal volgens het motto NIEUWE PERSPECTIEVEN – Innovatie en traditie met lef voor verandering – gaat Brigitte Küchen met frisse energie en een hedendaags logo het jubileumjaar 2022 tegemoet.

Brigitte Küchen 2022 collectie

Natuurlijkheid en warmte
Het verlangen naar meer natuur in de eigen woning komt ook tot uiting in de meubel- en keukentrends. Rustig ogend hout en natuurlijke kleuren blijven in de mode. Verschillende moderne houtdecors verrijken het aanbod op dit gebied: onderhoudsvriendelijke decors in notenhout, iepenhout, vurenhout, Sherwood en het hoogwaardige, elegante dikke fineer in zwart eiken bieden nog meer mogelijkheden om de keuken in te richten met een vleugje natuurlijke gezelligheid.

De keuken als nieuw middelpunt van het leven
De trend naar thuiskantoor en cocooning, die zich vooral in de pandemie heeft voorgedaan, heeft ook zijn sporen nagelaten in de keukenplanning. Originele en verrassende inrichtingselementen zoals garderobe- en dressing-systemen naast bijkeuken en thuiskantoor onderstrepen de verandering van een pure kookruimte naar een holistische keuken als middelpunt van het leven in huis.

Brigitte Küchen 2022 collectie 2

Gezelligheid komt binnen
Verschillende decoratieve elementen van echt hout, zoals legplanken met laden van echt hout en houten bestekinzetten creëren een huiselijke sfeer met een heel bijzondere esthetiek, die warmte en een gevoel van welbehagen uitstraalt. In de keukens van Brigitte scoort de charme van natuurlijke accenten in combinatie met zeer moderne elementen, zoals opvallende metalen planken uit de designwereld van de industrial Style. Zo creëren keukenmeubelen een warme, huiselijke symbiose met de rest van het huis en wordt de keuken een echte feel-good oase met een vleugje luxe.

Brigitte Küchen 2022 collectie 3

Brigitte Küchen 2022 collectie
De Brigitte Küchen 2022 collectie wordt gecomplementeerd door twee nieuwe korpuskleuren, die voor het eerst bij Brigitte Küchen van binnen en buiten hetzelfde decor hebben. De twee nieuwe trendkleuren, Onyx Grey en Dark Black, benadrukken de waarde van de keuken en stellen detailhandelaren in staat om binnen en buiten hetzelfde decor te plannen. Een interessante nieuwe greepselectie, een uitgebreide uitbreiding van het werkbladassortiment met elf chique decors, waarvan drie in FENIX-materiaal, en twee extra werkbladdiktes in 17 en 80 mm complementeren de collectie 2022. Zo zijn er geen grenzen aan de individualiseringsmogelijkheden voor een eigentijdse keukeninrichteng.

Brigitte Küchen 2022 collectie 4

Met spannende concepten en talrijke innovaties begint Brigitte Küchen het jubileumjaar 2022 trouw aan het motto "NEW PERSPECTIVES -innovatie en traditie met de moed om te veranderen" met frisse verve en een eigentijds logo.

Kijk voor meer informatie op de website van Brigitte Küchen.


Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.