Buram Electro heet vanaf 2024 Liebherr Appliances Netherlands

Vanaf 12 januari 2023 is Buram Electro B.V. geïntegreerd als een officiële dochteronderneming van Liebherr Hausgeräte GmbH. Deze stap volgt op een langdurige, succesvolle exclusieve samenwerking op de Nederlandse markt. Recentelijk is deze samenwerking verder versterkt, met als hoofddoel het verhogen van de tevredenheid van onze klanten en het verder versterken van onze merkwaarde.

Per 30 december 2023 zal Buram Electro B.V. middels een juridische fusie samenvoegen met Liebherr Appliances Netherlands B.V. Alle actuele overeenkomsten van Buram Electro B.V. gaan per genoemde datum ongewijzigd over op Liebherr Appliances Netherlands B.V. Dit is voor ons een logische stap om het merk verder te versterken en de waardecreatie op de lange termijn voor alle betrokken partijen op de Nederlandse markt veilig te stellen.

Over Liebherr-Hausgeräte GmbH


Liebherr-Hausgeräte GmbH is een van de elf divisiecontrolebedrijven van de Liebherr-groep. De divisie Appliances heeft ruim 6.500 medewerkers in dienst en ontwikkelt en produceert een breed assortiment hoogwaardige koelkasten en diepvriezers voor de huishoudelijke en professionele sector op de hoofdkantoren in Ochsenhausen (Duitsland) en in Lienz (Oostenrijk), Marica (Bulgarije), Kluang ( Maleisië) en Aurangabad (India) .

Over de Liebherr-groep


De Liebherr Group is een familiebedrijf op het gebied van technologie met een breed en divers productaanbod. Het bedrijf is een van de grootste fabrikanten van bouwmachines ter wereld. Het levert echter ook hoogwaardige, gebruikersgerichte producten en diensten aan vele andere sectoren. Tegenwoordig bestaat de groep uit meer dan 140 bedrijven uit alle continenten. In 2022 had het meer dan 50.000 medewerkers in dienst en genereerde het een totale omzet van ruim € 12,5 miljard. Liebherr werd in 1949 opgericht in de Zuid-Duitse stad Kirchdorf an der Iller. Sindsdien is het doel om klanten te overtuigen met geavanceerde oplossingen en bij te dragen aan de technologische vooruitgang.

Kijk voor meer informatie op de website van Liebherr.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.