Candy: Simplify your Day

De interactieve muur, ontwikkeld voor drie thuisscenario's, namelijk Koken, Wassen of Koelen, brengt de bezoeker in een multi-sensoriële omgeving om de democratische connectiviteit van Candy te ontdekken, een geïntegreerd slim systeem dat uw dagelijks leven vereenvoudigt.

Door de interactie tussen de aangesloten producten op display en de hOn app wordt u omringd door de dagelijkse routine en ziet u dat connectiviteit volledig toegankelijk is en eenvoudig te gebruiken is voor iedereen. Er werd ook veel aandacht besteed aan design, met een speciale ruimte voor iCase: de grote innovatie die in première gaat in een collectie van vier unieke items gemaakt in samenwerking met vier grote jonge kunstenaars: Joey Guidone, Elisabetta Vedovato, No Curves en Scombinanto (Antonio Colomboni).

In verband met iCase, zal er een wedstrijd worden georganiseerd voor de studenten van het IED (Europees Instituut voor Design): het beste werk zal samen met de vier kunstenaars voor een capsulecollectie die in september op de IFA 2022 in Berlijn zal worden tentoongesteld.

Ter ondersteuning van het merk om de afstand tot de consument te minimaliseren, staat het product in de schijnwerpers van een interactieve installatie waarmee bezoekers creatieve ontwerpers kunnen worden en direct hun eigen koelkast kunnen decoreren.

Belangrijke innovaties springen in het oog, waaronder de nieuwe reeks RapidÓ vaatwassers en Fresco koelkasten, de DiVino wijnfleskoeler, en de nieuwe aangesloten ovens en kookplaten, om er maar een paar te noemen.

Candy biedt nieuwe ideeën, oplossingen en producten die briljant, slim en gemakkelijk te gebruiken zijn, met een toegankelijke positionering en met een Italiaanse design.

Kijk voor meer informatie op de website van Haier.

 

 

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.