CORA Techniek lanceert CORA WHITE werkbladen

Het CORA White programma is ontwikkeld om de verkoper van keukenwerkbladen te ontlasten. Binnen dit programma krijgt u in één oogopslag een prijs van een totaalconcept van een werkblad inclusief bewerkingen en verlijmde zijwangen. Er is keuze uit 12mm en 18mm dikte. De buiten wandbladen en eilandbladen kunt u in het ontwerp ook uitbreiden met stollenwanden en spatlijsten van hetzelfde materiaal. 

Solid Surface

Het is een feit dat steeds meer aanrechtbladen van Solid Surface vervaardigd worden. De reden hiervoor is simpel. Het materiaal is stijlvol, hygiënisch en in vrijwel elk ontwerp te vervaardigen. Solid Surface leent zich dan ook voor bijna elk type keuken. Werkbladen, spoelbakken en spatlijsten kunnen zonder zichtbare naden worden samengevoegd tot oplossingen die niet alleen mooi en harmonieus zijn, maar die ook functioneel en -niet onbelangrijk- hygiënisch zijn. Een ander aspect wat Solid Surface materialen als Corian en HI-MACS tot een uitstekende keuze voor keukentoepassingen maakt is het feit dat het materiaal niet-poreus is waardoor er niets in trekt.

Over Cora Techniek

Begin jaren negentig kwam Gerard Idzes, huidige directeur van Cora Techniek, in aanraking met Corian®. Het materiaal, dat een uitvinding is van DuPont de Nemours en destijds de eerste in zijn soort als Solid Surface materiaal was, greep direct de interesse. Hij was zo gecharmeerd van het materiaal dat hij in 2001 besloot voor zichzelf te beginnen. Cora Techniek was geboren. Door de jaren heen heeft het bedrijf zicht ontwikkeld tot een gerenommeerde speler in de markt van Solid Surface. Het leveren van constante kwaliteit en de drang om nieuwe bewerkingsmogelijkheden te ontwikkelen hebben eraan bijgedragen dat het bedrijf de afgelopen jaren een gestage groei heeft doorgemaakt.

Kijk voor meer informatie over het CORA White programma op de website van CORA Techniek.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.