Dauby stelt veiligheid voorop

Dauby wil een tandje bijzetten om de bijdrage aan een gezonde omgeving te garanderen. In tijden waar hygiëne en veiligheid extra belangrijk zijn, onderzoekt het bedrijf samen met een team van experts, welke materialen en coatings de veilige opties zijn wat hygiëne betreft.

Koper heeft antibacteriële werking

"Zo willen we benadrukken dat Bronzen beslag een goede keuze is, aangezien het hoge koper gehalte van het Brons een antibacteriële werking heeft. De antibacteriële eigenschappen van koper werden al aangetoond door de Universiteit van Chicago. Bij al het Bronzen beslag van Giara ligt het Koper gehalte op 90%."

Verder werkt de Italiaanse gieterij ook aan antibacteriële uitvoerigen voor de strakke RDS en KLEIS collecties, ontworpen door gerenommeerde designers. Door middel van de Antibacterial Finish of Coating (ABF label), kunnen ze elke uitvoering uit hun collectie, zoals Chroom, Messing, Zwart, etc. ook bewerken met deze antibacteriële coating.

Ook de collectie van Top Designers Frascio is volop de productie voor antibacteriële coating aan het opstarten. De uitvoeringen van de collectie Zoals Antraciet, London Night, Mat Zwart zijn al te verkrijgen met antibacteriële coating.

Meer informatie vindt u op de website van Dauby.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.