De Falmec innovaties trekken een recordbezoek in Area30

De elfde vakbeurs voor de Europese keukenindustrie "Area30" in de wereldberoemde 'City of Kitchens', Löhne was een zeer succesvol evenement voor Falmec met een recordbezoek. De focus lag op de Elements-collectie als baanbrekende innovatie met unieke Selling points.

"In tegenstelling tot voorgaande jaren registreerden we deze keer elke dag een grote opkomst. We schrijven deze overweldigende interesse toe aan onze nieuwe producten voor 2023, die een volledig nieuwe weg inslaan in de wereld van afzuigkappen. Bovendien merkten we een aanzienlijk verhoogde activiteit als resultaat van onze nieuwe dochteronderneming uit Nederland", legt Ahmet Haskic, hoofd Marketing en Sales, Falmec Duitsland uit.

 Falmec air wall

Falmec Air Wall

Het hoogtepunt was de Elements-collectie met zijn drie multifunctionele ontwerpen: Monolith, Shelf en Air Wall. Deze innovatieve systemen zorgen ervoor dat de afzuigkap volledig uit het zicht verdwijnt en onderdeel wordt van een elegant modulair en multifunctioneel stuk architectuur. Daarnaast werden decoratieve afzuigkappen gepresenteerd als eiland-, plafond- en inbouwoplossingen, evenals efficiënte geïntegreerde kooksystemen en inductiekookplaten.

Falmec Shelf

Falmec Monolith en Shelf

Falmec creëert voortdurend nieuwe concepten, exclusieve designs en nieuwe producten, volledig ontwikkeld in-house en voorzien van de laatste innovaties. De nieuwe producten voor 2023 boeiden ook het internationale handelspubliek van meubelzaken, keukenstudio's en ontwerpers, evenals de media.

Volgens de organisatoren bezochten meer dan 12.000 vakmensen de beurs tijdens het zesdaagse evenement, 28 procent meer dan vorig jaar. De toestroom van bezoekers begon in de ochtend en duurde tot ver in de avond. Met bezoekers uit zo'n 50 landen is dit B2B-evenement echt internationaal. Zoals verwacht vormden Duitsland en de Benelux-landen met zo'n 92 procent de grootste groep bezoekers.

Kijk voor meer informatie op de website van Falmec.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.