De functionele greepkeuzes van next125

Met of zonder greep, markant of minimalistisch - next125 biedt een veelvoud aan opties voor grepen, die perfect passen bij de gewenste stijl en de individuele levenssituatie van de gebruiker. De ontwikkeling van de keuken tot middelpunt van het thuisgevoel wordt weerspiegeld in esthetische, minimalistische oppervlaktes die de nadruk leggen op de vloeiende overgang naar het woongedeelte. Met Tip on en N-drive kunnen deuren, korven en lades simpelweg met een lichte druk van de vinger geopend worden.

Voor een huiselijke uitstraling biedt next125 bovendien de optie Single Line die de voordelen van een greeploze keuken combineert met die van een keuken met grepen: hier wordt Tip-on gebruikt voor de onderste laden en uittrekelementen, gecombineerd met een greepprofiel dat direct onder het werkblad is geïntegreerd. Het voordeel: het greepprofiel benadrukt de horizontale lijn en voorkomt dat de bovenste delen per ongeluk geopend worden doordat er tegenaan gedrukt wordt.

Een keuken met greep is nog altijd een klassieker. Makkelijk te onderhouden en praktisch in het dagelijks gebruik en tegelijkertijd van doorslaggevend belang voor het karakter van de keuken. Of het nu gaat om greeplijsten, staafgrepen of een ingefreesde variant: een keuken met grepen is makkelijk te openen, ligt ‘goed in de hand’ en kan samen met oppervlaktes die verder greeploos zijn voor een individuele aanblik zorgen.

Kijk voor meer informatie op de website van next125.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.