De Hettich kastophangers zijn sterke krachtpatsers

Kastophangers moeten vaak veel gewicht dragen. Maar toch moeten gebruikers erop kunnen vertrouwen, dat ze dat aankunnen. Hettich gaat op het gebied van consumentveiligheid geen enkel compromis aan: de strenge vereisten volgens de Europese norm EN 15939 (onderdelen voor meubels – sterkte en draagvermogen van aan de muur monteerbare elementen) worden slechts als minimumvereisten voor de eigen producten beschouwd. De producent houdt voor zijn kastophangers vrijwillig duidelijk hogere kwaliteitsnormen aan dan wettelijk vereist.

Ook zware kasten hangen veilig

Hoogwaardige materialen en een degelijke verwerking maken de kastophanger-systemen van Hettich veilig en duurzaam. Dat wordt bereikt door voortdurende, procesbegeleidende kwaliteitscontroles: van staal tot kunststof worden alle materialen alleen geleverd door vaste, gecertificeerde leveranciers – en zelfs hier wordt niet enkel op de meegeleverde testresultaten van de materialen vertrouwd. Een aanvullende testreeks voor parameters als treksterkte, vloeigrens en rek behoren ook altijd tot de kwaliteitscontrole. De geproduceerde kastophanger-systemen worden bij Hettich net zo consequent vrijwillig getest met meervoudige overbelasting in het eigen testlaboratorium.

Producten en service – altijd klantgericht

Het assortiment kastophangers van Hettich bevat alle varianten waar vraag naar is: zichtbaar of onzichtbaar, om aan te schroeven of in te drukken, om in de kast of achter de achterwand te monteren. Zodat aan de meest uiteenlopende wensen van klanten uit industrie, handel en ambacht kan worden voldaan. Alle zichtbare modellen hebben een fraai uiterlijk, tot in de details. In het assortiment is zowel rekening gehouden met diverse belastbaarheidsniveaus als met de klanteisen wat betreft de verwerking – van geheel en deels geautomatiseerd tot handmontage. Een ander voordeel voor de klanten: bij de Hettich-systemen wordt af fabriek al rekening gehouden met alle veiligheidsrelevante parameters, het benodigde toebehoren zoals een uithangborging volgens norm EN 14749 is bij de levering inbegrepen.

Ook bij de levering wil Hettich het zijn klanten gemakkelijker maken. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van disposition tools op SAP-basis voor stipte leveringen of door verpakkings-oplossingen die exact zijn afgestemd op de logistieke klanteisen, van afzonderlijke dozen tot los gevulde grote verpakkings-eenheden.

Een ding hebben alle kastophanger-systemen van Hettich echter gemeen: ze zijn eenvoudig te monteren en door de handige verstelmogelijkheden snel afgesteld – dat bespaart tijd bij de montage op locatie bij de consument. Hierdoor helpt Hettich zijn klanten precies daar bij de productkwaliteit en service, waar alles draait om betrouwbaarheid en het vermijden van reclamaties. De veiligheid van consumenten gaat nu eenmaal altijd voor.

Kijk voor meer informatie op de website van Hettich.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.