De Keuken oplossing voor een Tiny House

Het vormgeven van een keuken in een kleine ruimte vergt enige creativiteit en maatwerk. Niet iedereen beschikt over een grote ruimte, waarin de keuken geplaatst kan worden. In en éénpersoons appartement of Tiny House ontbreken de benodigde vierkante meters om een grote keuken te plaatsen. Toch kunnen ook deze kleine ruimtes worden voorzien van een mooie, praktische keuken met alles erop en eraan.

Bij een ontwerp van een kleine keuken moet je slim gebruik maken van de ruimte, gebruik de hoogte van een ruimte. Kasten tot aan het plafond bieden de extra bergruimte die men nodig hebt. Een kleine hoekkeuken of een rechte keuken, er zijn vele varianten te bedenken. De parallelopstelling, waarbij twee rechte keukens tegenover elkaar geplaatst worden, functioneert niet alleen als keuken maar is tevens een sfeervolle roomdivider.

Ook de hidden kitchen wordt steeds meer toegepast in een kleine ruimte. Door de keuken 'weg te werken' achter prachtige deuren ontstaat er een sfeervolle wand. Bij deze optie hoef men zich niet te storen aan de vuile vaat op het aanrecht.

Wilt u inspiratie opdoen voor deze kleine keukens? Bezoek dan de website van Bruynzeel.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.