De next125 Framewall is een designobject voor de keuken

Met zijn frameconstructie van onyxzwart aluminium is de next125 Framewall een elegant element en een heel bijzonder designobject voor de keuken. Het element biedt royale opbergruimte, geeft iedere keuken iets speciaals en is een welkome mogelijkheid om het leefgebied keuken individueel vorm te geven.
 
U kunt bijvoorbeeld de achterwand naar eigen smaak voorzien van diverse materialen: kunststof, fenix laminaat, lak, glas, fineer of keramiek. Daardoor kunt u het element perfect afstemmen op de overige inrichting.
 
Als u houdt van sfeervol, bestaat er ook nog de mogelijkheid om het element met verlichting een bijzondere atmosfeer te geven. U kunt kiezen uit emotion LED lichtstrips of vlak wit acrylglas met licht aan de achterkant dat zorgt voor een luchtig en ruimtelijk gevoel.

 

de-next125-framewall-is-een-designobject-voor-de-keuken

Een schitterende eyecatcher in de keuken: de next125 Framewall maakt van de muur een stijlvolle plek om mooie en nuttige dingen te bewaren.

 
Of u nu een 'hangende bar' van uw wand wilt maken of op zoek bent naar een mooie opbergruimte voor uw keukengerei: voor ieder gebruik kan next125 Framewall voorzien worden van verschillende inrichtingsonderdelen, die bijvoorbeeld specerijen, glazen en messen een mooie plek geven.

Kijk voor meer informatie op de website van next125.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.