De november noviteiten van Falmec

Falmec past zijn noviteiten aan het weer van november aan, zowel afzuigkap model Verso als de Levante worden zijn vanaf nu verkrijgbaar in een mooie grijze kleur.

Levante grijs - Up and Down

Opvallend of onopvallend - de Levante eiland afzuigkap kan beide zijn. De kap kan vanaf het plafond met de afstandsbediening in de gewenste positie worden verlaagd met behulp van het op/neer liftsysteem. Wanneer ze niet langer nodig is, glijdt ze terug naar haar oorspronkelijke positie met één druk op de knop. Als aanvulling op de witte en zwarte versie is het model nu ook verkrijgbaar in grijs gesatineerd glas. De "Circle.Tech" recirculatie technologie zorgt voor een compromisloze werking van de luchtcirculatie, aangezien niet alleen geuren maar ook vocht worden opgenomen.

Falmec Verso Grijs

Verso grijs

Naast zwart en wit is model Verso nu ook verkrijgbaar in een leigrijze uitvoering - RAL 7015. Het grijze model is ook verkrijgbaar in de breedtes 55 cm en 85 cm.

Falmec Skema

Skema

De nieuwe plafondunit Skema (120 cm) is verkrijgbaar in zwart, wit of RVS. Door de vlakke inbouw in het plafond is hij nauwelijks herkenbaar als afzuigkap en toch maximaal effectief. Naast het opvangen van vetten biedt Skema de perfecte verlichting op je kookplaat. Met de nieuwe Dynamic LED verlichting kan de kleur worden aangepast van warm naar koud wit aan uw bestaande keukenverlichting.

Falmec Spazio klein 130

Spazio 130cm

Ook voor de kleinere keuken is er een Spazio! In november introduceert Falmec een kleinere uitvoering van 130 cm. Ook deze versie heeft de onderscheidende kenmerken van het grotere model, zoals de beschikbare accessoire-elementen, de glazen plank en het compartiment gewijd aan de teelt van aromatische planten. Lees hier meer over de Spazio 130!

Meer informatie vindt u op de website van Falmec.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.