De zesde editie van UW Woonboek is nu verkrijgbaar

Deze maand is de zesde editie van UW woonboek gelanceerd. Een echte must have voor elke interieurliefhebber die gaat bouwen of verbouwen. Deze editie van een succesvolle reeks woonboeken geeft een nog completer beeld van de huidige woontrends en de mogelijkheden op gebied van interieur. Het hardcover koffietafelboek bestaat uit maar liefst 440 pagina's fraaie reportages van de mooiste projecten van bekende Nederlandse interieur- en tuinarchitecten en designers. Een prachtig bladerboek bomvol wooninspiratie en design.

Interieur en exterieur

In het interieurboek zijn reportages opgenomen van de interieurs van schitterende huizen en spectaculaire tuinen, afgewisseld met inspirerende foto's van mooie designmerken. Bekende interieurarchitecten en designers zoals Jeroen de Nijs, Doreth Eijkens, Hanina Mesoudi, Jessica Kuhne, B-too, Stephan Versteegh, William de Boet, Gert-Jan Schouwenaar, Erik van Gelder, Gwen Hoopman, Inge van Poppel, Kees Marcelis, Tim Rengelink, Erik Knops, Nathalie Swinkels, Percy van de Werve tonen hun mooiste projecten.

Salontafelboek

Het witte salontafelboek is bovendien een prachtige eyecatcher in elk interieur en een mooi cadeau om te geven aan iedereen die houdt van architectuur en interieurdesign of om zelf te krijgen tijdens de feestdagen. Dit mooie bladerboek is nu online te bestellen voor € 32,50 (exclusief verzendkosten). Koop hier het nieuwste woonboek.


Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.