Dekker presenteert de innovaties voor de nieuwe collectie 2023

Dekker Zevenhuizen presenteert de nieuwe kleuren in de collectie van TopLaminate & DecorTop. In de TopLaminate collectie zijn er twee nieuwe, inspirerende kleuren toegevoegd die elk op hun eigen manier een eigentijdse boost geven aan de keuken. In de DecorTop collectie is nu ook 'marmer' opgenomen, te weten Discovery.

TopLaminate

De nieuwe kleuren zijn Invictus en Sandy Gravel. Invictus sluit met zijn aardse uitstraling mooi aan op de Mythical Rerooted trend waar we meer dan ooit op zoek gaan naar verbinding met de natuur en waarin de grens tussen binnen en buiten vervaagt. De donkere marmer look heeft een lichte ader met een bruine toon. Sandy Gravel heeft een subtiele lichtgrijze steen patroon. Combineer het met kleur en de keuken krijgt direct een energieke en levendige uitstraling.

dekker-presenteert-de-innovaties-voor-de-nieuwe-collectie-2023 2

DecorTop

Samen met de kleur Braveheart hebben we twee kleuren toegevoegd die op geheel eigen wijze de keuken pit geven. Discovery is een stoere, donkere marmerlook met lichte aders die de keuken een krachtige uitstraling geeft van luxe en kwaliteit. De nieuwe kleur Braveheart maakt de keuken niet alleen lichter maar zorgt ook nog eens voor balans. De vriendelijke steenstructuur is door zijn lichte tint makkelijk te combineren met andere kleuren en patronen.

Kijk voor meer informatie op de website van Dekker Zevenhuizen.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.