Dekker Zevenhuizen geeft acte de préséance tijdens Küchenmeile 2022

De zogeheten Architekturwerkstatt in Löhne krijgt er een extra hal van bijna 1300 vierkante meter bij. Deze komt direct naast het in 2019 geopende gebouw te staan, waardoor een expositieruimte van 4.000 vierkante meter ontstaat. In de toekomst worden beide zalen met elkaar verbonden. Dat biedt de organisatie meer ruimte voor premium keukens. Dekker Zevenhuizen is straks in dit nieuwe deel te vinden.

In het nieuwe gedeelte zal onder meer Dekker Zevenhuizen acte de préséance geven. De werkbladenproducent en keuken & sanitair groothandel, gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor de keuken en badkamer, zal op Küchenmeile werkbladen toevoegen aan het bestaande assortiment. 

Daarnaast versterken de twee buitenkeukenfabrikanten BBqtion by Village Garden en Out4Kitchen Mayr+Mayr het deelnemersveld. Momenteel lopen er gesprekken met een andere fabrikant van buitenkeukens en met andere exposanten uit andere productgroepen.

Sinds september 2019 exposeren Leicht-keukens samen met Liebherr, V-Zug, Inalco en Gessi op de locatie Löhne op de begane grond. Met het besluit om de architectuurwerkplaats en het assortiment uit te breiden, geeft Leicht als initiatiefnemer samen met de vaste exposanten een duidelijk signaal af van het belang van Löhne als beurslocatie.

Küchenmeile 2022 vindt plaats van 17 september t/m 23 september.

Kijk voor meer informatie op de website van Dekker Zevenhuizen.

Bron: Wonen360

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.