Dekker Zevenhuizen presenteert de nieuwe TopCore kleuren

Dekker Zevenhuizen presenteert de nieuwe kleuren in de TopCore keukenbladen collectie. Ontdek de nieuwe kleur Maya Gold, een prachtig bruingrijs marmer met lichtbruine aders die de keuken een warme uitstraling geven. De schitterende aders lopen door in de rand dankzij de V-groove techniek. Combineer dit blad met een spoelbak en kraan in de kleur Copper voor een extra warme sfeer in de keuken.

Een andere toevoeging aan de TopCore collectie is Grandala, een keukenblad met de natuurlijke uitstraling van hardsteen. De structuren van TopCore zijn levensecht en nauwelijks te onderscheiden van echt steen. Het onderhoudsvriendelijke, stootvaste, watervaste en hygiënische 'hardstenen' blad is een mooie toevoeging aan elke keuken.

TopCore's kracht ligt in de toplaag. De structuren van de keukenbladen zijn niet alleen visueel, maar ook fysiek vergelijkbaar met natuurlijke materialen zoals hout en steen. Ter aanvulling van de collectie heeft Dekker Zevenhuizen de perfecte lookalikes van marmer en hardsteen toegevoegd.

Kijk voor meer informatie op de website van Dekker Zevenhuizen.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.