Donald Schieren nieuw hoofd internationale inkoop voor Der Kreis

Donald Schieren (2e van links) is iets meer dan een jaar geleden met pensioen gegaan als hoofd inkoop bij MHK en is nu international purchasing manager bij het systeemnetwerk der Kreis. De reden hiervoor is de leeftijdsgebonden vervanging van de functie, aangezien inkoopmanager Harald Kastner aan het einde van het jaar met pensioen gaat.

Donald Schieren (58) was zo'n 24 jaar verantwoordelijk voor de inkoop bij de MHK Groep en is sinds 2018 ook lid van de Raad van Bestuur. Gestart in januari bij de Leonberg competitie, zal er dit jaar een overgangsperiode zijn samen met Harald Kastner. Ondertussen blijft Achim Mürdter verantwoordelijk voor de binnenlandse inkoop. 

Schieren rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de vereniging, Ralph Leimbach. Verwacht wordt dat zijn knowhow zal worden gebruikt om een impuls te geven aan strategische inkoop en de uitbreiding van de Europese activiteiten van de Leonberger Group, die al internationaal georiënteerd is.

Ralph Leimbach benadrukt: "Met Donald Schieren kunnen we ons inkoopteam aanzienlijk versterken. We zijn blij dat we een nationaal en internationaal ervaren inkoopprofessional bij zich hebben kunnen krijgen, die onze groeikoers zal blijven aansturen en de belangen van leden zal versterken. De menselijke component is net zo belangrijk - als een goede teamspeler past hij perfect bij de inkoopploeg."

Bron: MöbelKultur

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.