Duurzaamheid is geen stilstand, maar juist vooruitgang

Miele’s quote “Immer Besser.” staat voor hun overtuiging om continu beter te worden bij alles wat ze doen. Elk product, project en initiatief draagt bij aan Miele's inzet om duurzaamheid als de leidende kracht in hun innovaties te laten dienen. Met de Generatie 7000 lijn presenteren ze de meest revolutionaire innovaties tot nu toe. Keukenapparatuur die garant staat voor perfecte kwaliteit, doordacht design, technologische innovaties en een lange levensduur.

Stille kracht: TwoinOne kookplaat met Silence motor

De nieuwe Miele kookplaat met werkbladafzuiging (KMDA 7473 FL-U) met krachtige Silence motor is de stilste TwoinOne kookplaat van Miele. Met vier koppelbare kookzones en geïntegreerde afzuiging met Conn@ctivity voor het automatisch regelen van de vermogensstanden. De kookplaat is bovendien energiesparend en geschikt voor Plug&Play; een aantrekkelijk totaalpakket.

Ultiem gemak: combi-stoomovens met HydroClean

Gebruik de combinatie van een innovatieve oven en onze krachtigste stoomoven om met het grootste gemak heerlijke gerechten vol voedingsstoffen op tafel te zetten. Door de DualSteam-technologie blijven ingrediënten knapperig en komen ze perfect behouden op je bord terecht. Maak het jezelf nog makkelijker: dankzij HydroClean reinigt de Miele combi-stoomoven zichzelf. De roestvrijstalen ovenruimte wordt automatisch grondig gereinigd, zonder dat daar één sponsje aan te pas komt.


Over Miele

Miele staat al sinds 1899 garant voor perfecte kwaliteit, doordacht design, technologische innovaties en een lange levensduur. De nieuwe Generatie 7000 keukenapparaten zijn onze meest revolutionaire innovaties tot nu toe. Ongekende kwaliteit wordt hierin gecombineerd met intelligente bediening en een exclusief, tijdloos design. Slimme functies zorgen daarbij voor optimaal gebruiksgemak en perfecte kookresultaten. Denk aan een oven die jouw gerechten gaart zonder hitte, of apparaten die je herkennen en met je communiceren: slimme technologieën die op een innovatieve manier met elkaar zijn verbonden.

10 topmerken samen op Gut Böckel met Benelux-avond

10 toonaangevende merken bundelen hun krachten op Gut Böckel tijdens de jaarlijkse Küchenmeile van 17 tot 21 september 2023. Deze merken zijn gerenommeerd op het gebied van keukens, werkbladen en apparatuur. Op zondag 17 september vindt een speciale Benelux-avond plaats, waarop vertegenwoordigers uit de lage landen u hartelijk ontvangen met hapjes en drankjes. Tijdens deze avond kunt u kennismaken met de nieuwste innovaties van Bauknecht, Beko, Caesarstone, Grundig, Jetstone, Keller, Kuppersbusch, Miele, Smeg en Teka.

Historisch landgoed

Het historische landgoed Landgoed Gut Böckel is al vele jaren een van de meest bijzondere locaties voor de Küchenmeile. Dankzij de prachtige ligging en schitterende tuinen is het een waar genoegen om hier rond te wandelen en de eeuwenoude sfeer en cultuur te ervaren. Op deze locatie presenteren de A-merken op het gebied van keukens, werkbladen en apparatuur al jarenlang hun nieuwste producten en trends aan keukenspecialisten uit zowel binnen- als buitenland.

Kijk voor meer informatie op de website van Miele. En volg op deze speciale LinkedIn pagina alle nieuws rondom de 10 topmerken op Güt Böckel.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.