Elementi di Cucina lanceert nieuwe NovaCucina inductiefornuizen

Elementi di Cucina lanceert een nieuwe lijn moderne en klassieke inductiefornuizen, met en zonder afzuiging, onder de naam NovaCucina. Deze lijn combineert unieke eigenschappen om gebruikers de beste kookervaring te bieden. Ze zijn verkrijgbaar in klassieke, moderne en standaard varianten, in 5 kleuren, inclusief de trendkleur.

De NovaCucina-lijn inductiefornuizen zijn in maar liefst vijf verschillende kleuropties verkrijgbaar: hoogglans zwart, mat zwart, wit, roestvrij staal en de trendkleur pijnboomgroen. Elke kleur geeft het fornuis een unieke uitstraling en biedt gebruikers de mogelijkheid om het fornuis te kiezen dat perfect past bij de stijl van hun keuken.

Met de unieke Dual Control-knop en touch-bediening voor het inductiekookgedeelte bieden gebruikers optimaal bedieningsgemak. Deze functie geeft de gebruiker de mogelijkheid om de inductiezones zowel met een robuuste knop als met touch-bediening op het glas te regelen.

De 89 liter ovens in de NovaCucina-fornuizen zijn standaard uitgerust met luxe functies zoals telescopische geleiders, kerntemperatuurmeting, draaispit en Smart Touch ovenbediening, waardoor koken een fluitje van een cent wordt. Met een energieklasse A+ zijn de ovens energiezuinig, wat u geld bespaart terwijl u uw favoriete gerechten bereidt.

Alle NovaCucina-fornuizen van Elementi di Cucina lokaal worden in Nederland geproduceerd, wat zorgt voor hoge kwaliteit en duurzaamheid. De fornuizen hebben het grootste kookoppervlak en bieden voldoende ruimte voor het bereiden van maaltijden, waardoor ze perfect zijn voor zowel thuiskoks als professionele koks.

De fornuizen zijn naar verwachting vanaf Q3 / Q4 dit jaar leverbaar.

Kijk voor meer informatie op de website van Elementi di Cucina.

 

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.