Falmec\'s nieuwe Elements-collectie is enthousiast ontvangen door de beursbezoeker

De stand van Falmec Duitsland op Area30 werd de afgelopen dagen drukbezocht. Met name de nieuwe Elements-collectie is enthousiast ontvangen door de beursbezoeker. Met de modulaire systemen Monolith, Shelf en Air-Wall laat Falmec de afzuigkap verdwijnen door de afzuigfunctie volledig te integreren in de keukenruimte. De drie elegante oplossingen imponeren met hun technische innovatie en passen discreet in elke ambiance met hun multifunctionele ontwerp.

Op de foto wordt de Monolith door Bart Jansen, accountmanager van Falmec Nederland, enthousiast gedemonstreerd. Dit systeem wordt op het werkblad geplaatst en voert diverse taken in de keuken op een verfijnde manier uit. Het bestaat uit een 90 cm lang afzuigelement en 30, 60 of 90 cm lange opbergmodules voor accessoires. Deze kunnen rechts of links worden geplaatst en maken zo een functionele en praktisch ingerichte console met opberg mogelijkheden voor pollepels, kruiden, messen, snijplanken en ander keukengerei, een stopcontact en usb oplaadstation maken het compleet.

De afzuigmodule is eenvoudig te openen om de afzuig- en verlichtingsfuncties en snelheid te regelen. Monolith bestaat uit een matzwarte aluminium structuur met een gepolijst glazen front in het verticale gedeelte. Het systeem is uitgerust met sfeerverlichting, wat een aangenaam zwevend effect creëert en een diffuse lichtlijn verspreidt.

Kijk voor meer informatie op de website van Falmec .

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.