Falmec kondigt uitbreiding naar België en Luxemburg aan als Falmec Benelux

Falmec Nederland B.V. is verheugd aan te kondigen dat het haar activiteiten verder zal uitbreiden naar België en Luxemburg vanaf 1 juli 2023. Deze stap maakt deel uit van een algemene strategie van Falmec om dichter bij elke relevante markt te zijn en een directe aanwezigheid te hebben. Bovendien past de conversie naar Falmec Benelux in de strategie van Falmec om zich te concentreren en verdere groei te bevorderen in deze markten met een groot potentieel.

"Deze naamswijziging heeft geen gevolgen voor onze bestaande relaties in Nederland, België en Luxemburg. Dankzij de integratie zullen de drie landen profiteren van toegang tot een centraal magazijn in Nederland en gecentraliseerde service- en verkoopondersteuning. De verkoop- en logistieke activiteiten zullen worden gecoördineerd vanuit het kantoor van Falmec in Lisse," vertelt Erwin van Steenwijk Commercieel Directeur van Falmec Nederland en binnenkort Benelux.

Over Falmec S.p.A.

Falmec is geëvolueerd van een klein productiebedrijf tot een leidende kracht op zowel de nationale als de internationale markt en heeft uitgebreide ervaring opgedaan in het ontwerpen en produceren van afzuigkappen. Baanbrekend onderzoek, flexibiliteit in productie, ontwikkeling van nieuwe technologieën en creativiteit geven de Falmec-collecties een toegevoegde waarde op het gebied van innovatie en een totaal unieke mix van design en geavanceerde technologie, waardoor het hoogste niveau van Italiaanse uitmuntendheid wordt bereikt in de wereld.

Van het eerste ontwerp tot het afgewerkte product, alle creaties van Falmec worden ontwikkeld en geproduceerd in het Italiaanse Vittorio Veneto in de buurt van Venetië. Onze producten bieden absolute kwaliteit in ontwerp, materialen en constructie, volgens de beste Italiaanse fabricage traditie.

De producten van Falmec bevredigen elk zintuig: geur, voor de effectiviteit van de afzuiging; zicht en tast, dankzij het verfijnde ontwerp en de kwaliteit van de materialen; horen, vanwege hun extreem stille geluid.

Kijk voor meer informatie op de website van Falmec.

 

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.