Falmec Nederland introduceert een ultracompacte eilandschouw en kookplaat met recirculatie

Falmec Nederland komt deze zomer met maar liefst 4 nieuwe producten die een sterke verrijking zijn voor het uitgebreide assortiment van Falmec. Aan de hand van de leverbaarheid worden de producten gefaseerd geïntroduceerd.

LIGHT


Laat de lucht schijnen. Geïnspireerd door de "less is more" logica, heeft Light een essentiële en geometrische vorm, die perfect past in moderne keukenomgevingen. Het is precies de essentie van zijn vorm om het nieuwe Falmec-ontwerp uniek en tegelijkertijd uiterst veelzijdig te maken.

Dankzij Falmec's nieuwe ultracompacte "Multi-Air" technologie kan Light het hele afzuigelement bevatten in een 10 cm hoge behuizing. Het afzuigelement wordt omsloten door twee zwart satijnen aluminium profielen en in het bovenste deel, door twee rookkleurige glazen platen.

Een Ledstrip over de gehele lengte van de afzuigkap is geïntegreerd in de externe profielen, om het werkblad beter te verlichten en een aangenaam omgevingslicht te creëren.

Model Light is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, 180 cm met asymmetrisch afzuigvlak en de 120 cm met een centraal afzuigvlak en voorzien van koolstof/zeoliet filters waardoor dit model alleen geschikt is voor recirculatie. Licht, design en prestaties zijn nog nooit zo helder geweest!

De Light is leverbaar vanaf: Juli 2021

Quantum Easy Recirculatie uitvoering

Model_Falmec_Quantum_Easy_Recirculatie


De nieuwe Quantum Easy maakt een snellere installatie mogelijk, omdat er geen kanalen en recirculatie filter kits nodig zijn. Bovendien zal het gemakkelijker zijn om het geurfilter te vervangen door rechtstreeks vanaf de onderkant van de kookplaat toegang te krijgen. De kenmerken en afmetingen van de standaardversie van het Quantum-model blijven ongewijzigd.

Quantum Easy is voorzien van een rechthoekige buis, die tijdens de installatie in lengte kan worden verschoven, waardoor deze geschikt is voor verschillende dieptes van keukenkasten. Een speciale luchtgeleider kan op de keukenmuur gemonteerd worden die turbulentie en lawaai vermindert van de luchtstroom.

De Quantum Easy is leverbaar vanaf: Juni 2021

Meer informatie:

Falmec Nederland
Vennestraat 24
2161 LE Lisse
Tel: 0252 - 74 50 99
info@falmec.nl

www.falmec.nl

 

 


 

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.