Falmec showt noviteiten tijdens Salone del Mobile in Milaan

Vanaf dinsdag 7 juni tot en met zondag 12 juni is Falmec aanwezig tijdens de Salone del Mobile in Milaan. Het team van Falmec Nederland kijkt er dan ook reikhalzend naar uit om u als bezoeker de nieuwste innovaties en designs persoonlijk te laten zien. Wij zijn van 7 t/m 10 juni aanwezig op de stand. Gedurende de beurs heeft Falmec ook een introductie en presentatie van een nieuw product in het Castello Sforzeso, een prachtig locatie in het hart van Milaan.

Spazio 130

Naast het iconische model Spazio 180 cm heeft Falmec ook een kleinere uitvoering van 130 cm. Hiermee speelt de Italiaanse producent in op de wensen van de consument met een kleinere keuken. Falmec’s model Spazio, leverbaar als recirculatie kap, is bedoeld voor boven een keukeneiland. Deze afzuigkap is multifunctioneel en voorzien van een draagconstructie met planken van matglas voor servies en ander kookgerei. Door het schitterende design en de grote functionaliteit heeft Spazio de “Compasso d'Oro' Design Award” in de wacht gesleept. 

Falmec_Spazio_klein_130

Stijlvol koken

De afzuigkap is uitgerust met USB-uitgangen en stopcontacten waarmee je elektronische apparaten zoals tablets en smartphones kunt opladen, die je tegelijkertijd praktisch op de speciale tablethouder aan de kap kunt neerzetten. Het LED-verlichtingssysteem verlicht het onderliggende werkblad over de hele breedte, zodat er een goed verlichte werkruimte ontstaat om heerlijk te kokkerellen.

Circle.Tech-systeem

Deze afzuiginstallatie heeft het gepatenteerde Circle.Tech-systeem waarbij de filters de uitgaande lucht gelijkmatig verspreiden. De Koolstof Zeoliet filtertechnologie neemt de kookgeuren op en houdt het vocht vast.

Kijk voor meer informatie op de website van Falmec Nederland.

U vindt Falmec tijdens de EuroCucina hier: PAV. 09, STAND G01 - H06.

 

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.