Falmec Sintesi nu ook in zwarte uitvoering

Geïntegreerde oplossingen met minimalistische en lineaire designs zijn momenteel de trend in de keuken. Daarom presenteert Falmec de Sintesi, Falmec’s eerst vervaardigd geïntegreerd kooksysteem, in volledig zwarte versie om aan de nieuwste trends te voldoen.

De Sintesi is een revolutionaire panorama kookplaat met geïntegreerde afzuiging. De afzuiging vindt verticaal plaats, aan de achterkant, en dat brengt voor de gebruiker nieuwe voordelen met zich mee: een evenwichtige luchtcirculatie, waarbij alle vier de kookzones aan de achterkant worden afgezogen, maximaal gebruik van de aanrechtruimte dankzij de verticale motor en heel eenvoudig koken en schoonmaken dankzij het platte, gelijkmatige oppervlak, dat vrij is van obstakels.

De Sitesi is vanaf nu, net als andere oplossingen in het Falmec assortiment, in volledig zwarte versie verkrijgbaar. Dit om lichte of chromen afwerking van andere belangrijke keukenelementen te accentueren. Het zwarte Schott glas in de kookplaat zorgt voor een nog grotere esthetische graad.


Falmec Sintesi black

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.