Franke introduceert twee nieuwe afzuigkappen

Franke introduceert hun nieuwste innovatie: de Mythos & Maris Vertical Pro afzuigkappen. Bij het ontwerpen van de ideale keuken spelen design en functionaliteit een cruciale rol. Elk detail, van de keukenapparatuur tot de afwerking, draagt bij aan het verbeteren van de kookervaring en het bereiken van culinaire hoogstandjes. Design en functionaliteit komen samen in de nieuwe Mythos & Maris Vertical Pro afzuigkappen van Franke, waarmee de ultieme keukenervaring wordt gecreëerd.

Een uitzonderlijke balans van kracht en minimalistisch design
De Mythos & Maris Vertical Pro zijn niet alleen een stijlvolle toevoeging aan elke keuken, maar zetten ook een nieuwe standaard voor prestaties, met een kwaliteit en precisie die de verwachtingen overtreffen. De brede body, die de kern vormt van alle voordelen van de Vertical Pro serie, zorgt uiteindelijk voor de balans tussen prestaties en design. Een van die voordelen is een indrukwekkend dubbel aanzuigsysteem met onder- en frontale afzuiging, waardoor de afzuigkappen maximale afzuigkracht bereiken met slechts één vetfilter. Dit kenmerk zorgt voor een efficiënte filtratie, wat resulteert in een eersteklas kookervaring met een optimale luchtkwaliteit.

De brede opening van de panelen en de nieuwe vergrote afmetingen van de vetfilters - beschikbaar in zwart, perfect passend bij de kleur van de kap - bieden eenvoudig onderhoud en ruime toegang tot de verborgen delen van de kap, waardoor deze gemakkelijker schoon en in topconditie kan worden gehouden. De nieuwe krachtige scharnieren bieden een ongelooflijke stevigheid, dus een betere kwaliteit en een lange levensduur. Naast de voordelen van de bredere behuizing is het Vertical Pro-assortiment ook voorzien van onze Sound Pro-technologie, dit garandeert een minimum aan geluid.

Mythos Vertical Pro: de ultieme uitdrukking van een legende
Met een indrukwekkende energieklasse A++ is deze afzuigkap een uitstekende keuze voor wie prioriteit geeft aan het verminderen van zijn ecologische voetafdruk. Een van de opvallende kenmerken van de Mythos Vertical Pro is zijn krachtige filter, die ervoor zorgt dat de lucht in de keuken fris en schoon blijft. Bovendien is de nieuwe geometrie van de kap aan de onderkant hellend, voor een betere verlichting.

De Mythos Vertical Pro is meer dan alleen een prachtig ontworpen afzuigkap. Het is een zorgvuldig vervaardigd apparaat dat naadloos integreert in elke keuken. De diepte van de behuizing en het glas van de kap zijn geoptimaliseerd voor de diepte van de kast, zodat ze precies passen. Deze aandacht voor detail verhoogt niet alleen de functionaliteit van de kap, maar ook de esthetiek van de keuken.

Maris Vertical Pro: ongelooflijke prestaties keer op keer
Voor iedere amateur kok of doorgewinterde professional, deze kap maakt indruk met zijn uitstekende duurzaamheid. Een van de meest opmerkelijke kenmerken van de Maris Vertical Pro is de krachtige afzuiging, die wordt ondersteund door houtskool filters die snel en efficiënt kookgeuren elimineren. Bovendien bieden de LED een dimmer functie, zodat het kookgedeelte altijd perfect verlicht is.

De Mythos & Maris Vertical Pro afzuigkappen verhogen de normen voor duurzaamheid, stijl en functionaliteit. Hun hoogwaardige functies en geavanceerde technologie maken ze een opmerkelijke keuze voor elke thuisliefhebber die op zoek is naar uitmuntendheid in zijn culinaire ruimte.

Ontdek meer op franke.nl.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.