Gaggenau afwasmachines met diffuse achtergrondverlichting verhoogt het gebruiksgemak

De 400-serie afwasautomaten van Gaggenau is uitgevoerd met diffuse verlichting, het flexibele korfsysteem en Home Connect. Zeoliet-technologie verbetert het drogen en verlaagt het energieverbruik.

Het automatisch verlichte interieur van de serie 400 afwasmachines van Gagganau perfectioneert de esthetische ervaring en het bedieningscomfort. Deze serie afwasautomaten met verlichting biedt veel ruimte, kracht en snelheid, maar is ook slim en biedt veel afwasmogelijkheden.

De resterende- of eindtijd van het programma kan worden geprojecteerd op de vloer, op modellen zonder flexibele handgrepen. Het bedieningspaneel met TFT-scherm toont de acht wasprogramma’s met vijf opties. Sommige worden geregeld door interne sensoren en kunnen gecombineerd worden om op Power of Intensief te draaien, en toch voorzichtig om te gaan met delicate items. De diffuse achtergrondverlichting van de 400 serie tilt deze naar een nog hoger niveau. De innovatieve achtergrondverlichting hult de schone inhoud in zacht licht, waardoor jouw servies nog sprankelender voor de dag komt.

Zeoliet-technologie helpt al onze afwasautomaten uit de serie hun snelheid en A+++ energie-efficiencyklasse te realiseren. Zeoliet is een milieuvriendelijk mineraal dat vocht absorbeert en hitte vrijgeeft. Zo helpt het een volledige belading binnen een uur te wassen en drogen en beschermt het delicaat glaswerk door dit op een lagere, zachtere temperatuur te drogen.

De reeks is zeer krachtig, maar ook stil en voorzichtig, met een push-to-open-deur en gedempt sluitsysteem voor de korf. Er zijn twee of drie verdiepingen met telescooprails, er is een flexibel korfsysteem en de besteklades kunnen vergroot worden voor bijvoorbeeld keukengerei.

De vlak geïntegreerde inbouw zorgt dat deze serie netjes bij alle Gaggenau apparaten past en is een discrete, onderscheidende aanvulling op uw keuken. Er zijn twee hoogtes beschikbaar, namelijk 81,5 cm en 86,5 cm, alsook flexibele scharnieren voor langere meubilairfronten.

Kijk voor meer informatie op de website van Gaggenau.

Bron: Voorlichtingsburo Wonen

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.