Gezien op de loper in Milaan: drie iconen van V-ZUG

Tijdens Salone del Mobile heeft V-ZUG zijn bezoeker in de H+O Apartment Gallery getrakteerd op drie van zijn meest indrukwekkende producten. Drie iconen die met een hoogtechnologisch karakter en stijlvolle moderniteit de keuken naar nieuwe hoogtes tillen.

CombiSteamer V6000 45L Grand

Bestempeld als het boegbeeld van V-ZUG’s vernuft imponeert de CombiSteamer V6000 45L Grand met een knap staaltje technologie. Met een breedte van maar liefst 90 centimeter is de nieuwe combi-stoomoven zo’n 30 cm breder dan zijn voorgangers, wat het toestel boost in functionaliteit – denk aan het bereiden van grote ovenschotels of meerdere gerechten tegelijkertijd. De verwarmingselementen werden zo ontworpen dat de stoom en hete lucht gelijkmatig over de beschikbare ovenruimte worden verspreid. In een gestroomlijnd en modern jasje combineert de stoomoven bovendien het gemak en de voordelen van stoom met hete lucht en een brede grillplaat.

WineCooler V6000 Supreme

Na een lange (werk)dag lest een koel glas wijn de dorst. Wijnliefhebbers bewaren in de WineCooler V6000 Supreme van V-ZUG hun geliefde collectie op de gewenste temperatuur en mooi in het zicht. Het geavanceerde systeem houdt de temperatuur en luchtvochtigheid steeds op peil terwijl het verstevigd glas schadelijke uv-stralen tegenhoudt – in een elegant en strak ontwerp, natuurlijk. Heb je een ruimere collectie met verschillende wijnsoorten? Geen probleem, want V-ZUG integreerde twee aparte temperatuurzones – één voor rode en één voor witte wijn. Zo bewaar je iedere kleur in dezelfde koeler, steeds op de juiste temperatuur.

CombiCookTop V4000

In een perfect ontworpen keuken is een logge dampkap algauw een doorn in het oog. Het gestroomlijnde ontwerp van de CombiCookTop V4000 maakt hiermee korte metten, want de state-of-the-art inductiekookplaat werd afgewerkt met een geïntegreerde en discrete afzuiging. Naar gewoonte van V-ZUG is het toestel een toonbeeld van innovatieve technologie: uitgerust met slimme sensoren en inductiespoelen detecteert de plaat pannen en potten en past het zich aan de grootte en vorm aan. De sterke en instant afzuiging beschikt bovendien over CleanAir-technologie, wat onaangename geurtjes elimineert. Zwitsers design op z’n best!

Tijdens Salone del Mobile werkte V-ZUG samen met enkele gerenommeerde designers, architecten, chefs en kunstenaars om ode te brengen aan hun ambacht en kunst. Zo werd de toekomstige Milanese showroom geopend voor een interactieve en circulaire kunstinstallatie, in samenwerking met designers Elisa Ossino en Stefano Roveda. Geïnspireerd op de 65ste verjaardag van de Adora-wasmachine, nodigde de tentoonstelling ‘Fluxus’ bezoekers uit om op een unieke manier te duiken in V-ZUG en haar verhaal, waarden en normen.

In de prachtige interieursetting van de H+O Apartment Gallery verwelkomden V-ZUG met curatoren Josephine Akvama Hoffmeyer en Elisa Ossino haar gasten. Tijdens ‘A taste of V-ZUG’ pakten chefs van de V-ZUG Gourmet Academy uit met hun culinaire kunde voor een heerlijke gastronomische beleving.  Daarnaast konden bezoekers genieten van een zintuigelijke kunstinstallatie, ontworpen door Muuto, V-ZUG en H+O, gebaseerd op het ‘butterfly-effect’, ofwel hoe het maken van kleine keuzes en veranderingen een immense impact hebben op het dagelijkse leven.

Kijk voor meer informatie op de website van V-ZUG.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.