\'Good Design Award 2021\' voor het AvanTech YOU schuifladeplatform van Hettich

AvanTech YOU het schuifladeplatform van Hettich heeft de Japanse 'Good Design Award' gewonnen. Een internationaal erkende prijs, als bewijs van uitstekende kwaliteit op het gebied van functionaliteit en design.

"De uitstekende reputatie van de Good Design Award, ook buiten Japan, maakt de huidige onderscheiding voor AvanTech YOU bijzonder waardevol", aldus Martin Blickmann, Managing Director van Hettich Japan. "Ik ben heel blij dat de jury opnieuw de hoge functionaliteit en de goede prestaties van een van onze producten positief heeft gewaardeerd.Want met oplossingen van Hettich kunnen ook onze klanten kwaliteitsmeubelen bouwen die ons leven door design verrijken. – De centrale missie van de Good Design Award-beweging sluit perfect aan bij de aspiraties van Hettich. AvanTech YOU, ons schuifladesysteem voor oneindige vormgevingsmogelijkheden, is dit jaar doorgedrongen tot de klasse van prijswinnaars, en daar zijn we best een beetje trots op, want het is al de zesde onderscheiding voor ons bij de Good Design Award sinds 2014. En aangezien Hettich altijd goed is voor innovatieve productoplossingen, ben ik er zeker van dat we ook in de toekomst met succes zullen meedingen naar de Good Design Award."

AvanTech YOU – zo individueel als jij
Bij de beoordeling van AvanTech YOU prees de jury vooral de onzichtbare techniek en de vele individuele aanpassingsmogelijkheden. Het innovatieve schuifladesysteem overtuigt door zijn hoge designstandaard met een puristische, slechts 13 mm dikke ladezijwand. De veelzijdige vormgevingsopties van het platform bieden ongekende mogelijkheden voor hoogwaardig, individueel meubeldesign en exclusieve interieurvormgeving. Het eenvoudige montage- en verstelconcept van AvanTech YOU is precies afgestemd op de behoeften van meubelfabrikanten, aannemers en installateurs. En niet in de laatste plaats maken de comfortfuncties van AvanTech YOU de hoge kwaliteit van het systeem elke dag opnieuw tastbaar voor de gebruikers. Hettich ontwikkelt zijn schuifladeplatform voortdurend verder: dit voorjaar nog werd de nieuwe functie 'AvanTech YOU Illumination' gepresenteerd, waardoor elke schuiflade zijn eigen led-lichtsignatuur kan krijgen.

De internationale erkenning van het veelzijdige schuifladesysteem door de Japanse Good Design Award 2021 bevestigt nu eens te meer de toegevoegde waarde van AvanTech YOU voor architecten, ambachtslieden en de industrie wereldwijd.

Kijk voor meer informatie op de website van Hettich.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.