Grootste fusie in operationeel keukenmanagement: De Nationale Keuken Groep

De Nationale Keuken Groep, bestaande uit De Nationale Keukenzetter, Servicemonteur huren, Sterke Mannen en Inmeet.app, is verheugd om de voltooiing van een hele grote fusie aan te kondigen. Na maanden van intensieve coördinatie zijn alle processen succesvol op elkaar afgestemd en gaan de bedrijven nu verder onder de naam: De Nationale Keuken Groep.

Door de krachten te bundelen, biedt De Nationale Keuken Groep (DNKG) nu als één partij een uitgebreide oplossing voor keukenwinkels en -formules.

De fusie stelt De Nationale Keuken Groep in staat om de hoogste kwaliteit te waarborgen, met een landelijke dekking op het gebied van montage, service, inmeten, transport, opslag, demontage, onderhoudscontracten, afvalverwerking, expertiserapportage, projectmanagement en servicemanagement.

DNKG biedt complete keukenoplossingen voor keukenformules- en winkels, aannemers, projectontwikkelaars, beleggers en corporaties. Om de fusie te vieren, introduceren ze een nieuw bonussysteem in de keukenmarkt: de Montagebonus.

"We zijn enorm enthousiast over deze nieuwe stap en kunnen niet wachten om onze diensten en expertise met u te delen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken, uw montagebehoefte te bespreken en te profiteren van de montagebonus."

Kijk voor meer informatie op de website van De Nationale Keuken Groep.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.