Hettich brengt met \'in hoogte verstelbare\' bureaus beweging in het kantoor

Hettich heeft zijn portfolio uitgebreid en lanceert 'Steelforce'. Met dit nieuwe complete assortiment voor thuiskantoor en kantoor kunnen tafels op maat worden gepland rondom in hoogte verstelbare tafelonderstellen. Voor de interieurbouwer/meubelmaker betekent dit: Hettich biedt nu nog meer productkeuze voor ergonomie en comfort in het dagelijkse kantoorleven.

Iedereen die een kantoorbaan heeft kent het probleem: we zitten allemaal te veel en bewegen te weinig. Met in hoogte verstelbare bureaus heeft u de keuze tussen zitten en staan en kunt u altijd in de gewenste positie werken. Het maakt ook de organisatie van het werk in gedeelde kantoren veel flexibeler: elke ergonomische zit-sta-plek kan snel worden aangepast aan wisselende taken of aan verschillende gebruikers.

Individuele tafelplanning
Niet alleen sinds de pandemie houdt Hettich zich bezig met het thema wonen en werken en hoe die twee zo goed mogelijk te combineren. Binnen de kantoormeubelenmarkt is dit al tientallen jaren een belangrijk thema. Nu presenteert het bedrijf 'Steelforce', een uitgebreid programma voor thuiskantoor en kantoor. Alle systemen zijn allemaal montagevriendelijk, hoogwaardig afgewerkt en geschikt voor veilig en frequent gebruikt. Standaard comfortfuncties zoals softstart en collisieherkenning met moderne gyrosensor voor de hefzuilen bewijzen zich in het dagelijks gebruik. Het lage energieverbruik in stand-by maakt de tafelmodellen met elektrische verstelling ook aantrekkelijk voor klanten. Twee Steelforce-lijnen zijn beschikbaar voor de interieurbouwer/meubelmaker: Homeoffice Line en Professional Line. En omdat veel ambachtelijke bedrijven het momenteel meer dan druk hebben, kunnen ze desgewenst zelfs inclusief het tafelblad bij Hettich bestellen.

Gezond en productief op de werkplek
Voor Hettich staat één ding vast: comfortabele bureaus die een snelle overgang van zitten naar staan mogelijk maken, zouden nu standaard moeten zijn in het dagelijkse kantoorleven, of het nu thuis is of in een gedeeld kantoor. Want wie zich goed voelt op zijn eigen werkplek, is productiever en over het algemeen tevredener. – Een factor die bedrijven ook in gedachten moeten houden wanneer zij concurreren om de dringend gezochte geschoolde arbeidskrachten.

Philipp Rode, algemeen directeur bij Hettich: “Wij merken dat er in de markt steeds meer vraag is naar ergonomische werkplekken – ook voor het thuiskantoor. Met onze nieuwe Steelforce-lijn bieden wij interieurbouwers/meubelmakers veel meer dan alleen maar mooie tafelonderstellen die gewoon op en neer kunnen. Onze oplossingen voor meer ergonomie en comfort op de werkplek maken een individuele bureauplanning mogelijk voor de meest uiteenlopende behoeften van klanten, van kleine, in hoogte verstelbare bureaus thuis tot veelomvattende conferentie-inrichtingen.“

Kijk voor meer informatie op de website van Hettich.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.