Hettich ontwikkelt voordelig scharnier met geïntegreerde demping

Hettich speelt in op de groeiende vraag naar comfort van prijsbewuste meubelkopers door middel van de ontwikkeling van een modern scharnier. Hun kwaliteitsbelofte "Made by Hettich" onderscheidt zich van goedkopere scharnieren door betrouwbare demping en een lange levensduur. Met Novisys kunnen meubelfabrikanten trendy meubelprogramma's met toegevoegde waarde in alle segmenten op een economische manier realiseren.

Ze vertrouwen niet alleen op een kwaliteitsproduct met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maar ook op het platformprincipe van Hettich. Novisys kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere scharniersystemen van Hettich en ondersteunt zo de procesoptimalisatie. Het veelzijdige Sensys assortiment kan worden opgewaardeerd met comfortverbeteringen, net als bijna alle speciale aanslagen. Door de keuze uit verschillende soorten bevestigingen en boorbeelden vergemakkelijkt Novisys zelfs de productwissel in de productie.

Efficiëntie is het motto bij Novisys
Besparing van materiaal is ecologisch en economisch effectief. Hettich slaat een nieuwe weg in met de innovatieve scharniertechnologie van Novisys. Minder materiaal zorgt ook hier voor een solide functionaliteit en een lange levensduur. Meubelfabrikanten kunnen aan de toenemende vraag naar meer comfort in de lagere prijssegmenten voldoen met een hoge winstgevendheid en genieten van tevreden klanten. Maar het is niet alleen het product dat indruk maakt, het is ook de allround service van Hettich met technisch advies, contacten ter plaatse voor ondersteuning op korte termijn, garantiepakketten en nog veel meer. Hettich biedt professioneel supply chain management voor al zijn producten. Het doel van de vervoerslogistiek is om naadloos aan te sluiten bij de productieprocessen van de meubelfabrikanten. Dit omvat passende verpakkingsoplossingen en de rationele planning en controle van transport- en opslagprocessen.

De marktintroductie van Novisys met geïntegreerde demping begint in het tweede kwartaal van 2023. Meer informatie en bestelmogelijkheden vindt u op de website van Hettich.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.