Hettich showt nieuwste innovaties op de Esprit Meuble 2021

Individualiteit is het nieuwe credo: een nieuwe generatie meubelen die op verschillende manieren kunnen worden vormgegeven, biedt een aanzienlijke meerwaarde voor iedereen die zijn meubelen een eigen gezicht wil geven. Hettich laat zien hoe dit tegelijkertijd creatief en economisch kan worden gerealiseerd.

Individuele oplossingen voor modern wonen en werken staan bij Hettich centraal op de Esprit Meuble 2021. De beslagspecialist verrast met frisse ideeën voor de Franse markt. Hoogtepunten op de Hettich-stand F49 zijn de nieuwste designkenmerken voor het AvanTech YOU schuifladeplatform en oplossingen voor transformeerbare ruimtes met het vouwdeursysteem WingLine L. Bezoekers kunnen ook het internationaal bekroonde opbergwonder 'Tiny Home' zelf ontdekken.

AvanTech YOU Illumination: meubelen in het beste licht zetten
Het flexibele schuifladesysteem AvanTech YOU van Hettich staat garant voor qua kleur, formaat en materiaal eenvoudig te realiseren klantdesign. Dankzij het platformprincipe kunnen alle componenten vrij worden gecombineerd. Zo ontstaan er veelzijdige vormgevingsopties voor individueel meubeldesign en exclusieve interieurvormgeving. Met nieuwe DesignCapes in koper- en betonlook heeft Hettich dit jaar twee trendy designopties aan zijn AvanTech YOU standaardprogramma toegevoegd. En nu verschaft 'AvanTech YOU Illumination' het meubel desgewenst zelfs nog een eigen lichtsignatuur: opklikbare led-designprofielen of verlichte glazen inlays zorgen voor sfeervolle effecten en een vleugje extravagantie. De benodigde energie is afkomstig van een handig, oplaadbaar accupack, waardoor lastige elektrische aansluitingen achterwege kunnen blijven. Hettich heeft dit jaar al verschillende internationale Design Awards gewonnen voor zijn lichtend idee.

Lees hier over alle noviteiten die Hettich tijdens de Esprit Meuble 2021 zal presenteren.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.