Home Connect. De simpelste manier om de vaat te doen!

Het maakt niet uit welke vaatwasser u kiest, alle Siemens en Bosch vaatwassers zijn uitgerust met Home Connect en kunnen eenvoudig en snel bediend worden via de Home Connect app, voice control of handmatig. Met indrukwekkende, toonaangevende technologie, eersteklas functies en een uitstekend design, zijn deze nieuwe vaatwassers klaar voor de toekomst. Maak u klaar voor een nieuwe generatie vaatwassers.

Siemens

100% Connectiviteit - Bedien uw vaatwasser waar u maar wilt – gebruik Home Connect of voice control. Start het vaatwasprogramma op afstand als je niet thuis bent, check de stand van het programma of ontvang zelfs een push-bericht voor machine-onderhoud op uw smartphone of smartwatch - dit alles is mogelijk met Home Connect. Het is zelfs mogelijk om via de Home Connect app vaatwastabletten automatisch te laten bestellen als de voorraad bijna op is. Het installeren en bedienen van de app is heel simpel, het frontpaneel van de vaatwasser is uitgerust met een QR-code die naar de Home Connect app leidt.

De glassZone en brilliantShine functie voor uw glazen - Heeft u mooi glaswerk of regelmatig gezelschap waarmee u graag een glas wijn drinkt? De glassZone is geschikt voor het reinigen van allerlei soorten glaswerk – ook hoge glazen of glazen met lange stelen. Wanneer u de glassZone handmatig aanzet, creëren zes extra sproeiers direct in de bovenkorf een speciale fontein-vormige waterstroom voor een zachte en grondige reiniging van uw glaswerk van onderaf. Zelfs uw hoogste glazen worden tot op de bodem schoon. En niet alleen schoon, maar ook perfect droog en glanzend dankzij het brilliantShine met Zeolith® A+++ droogsysteem.

Meer comfort dan het oog kan zien - Gemakkelijke en snelle reiniging gegarandeerd: de nieuwe korven met elegant design zijn van de beste kwaliteit - op ieder niveau. Dankzij het uitgesproken flexibele concept kan hier ieder serviesstuk zijn eigen plekje vinden. En met de flexComfort en flexComfort Pro korven kunnen uw meest kostbare glazen veilig in de Siemens vaatwasser worden geplaatst. Behoefte aan extra ruimte voor schalen, espressokopjes en pollepels? Ontdek de flexibele lades voor de vaatwasser. Of het nou de klassieke besteklade betreft of de nieuwe lade voor klein servies - u kunt een derde lade naar eigen wens toevoegen.

Elegante statusindicatie - Het maakt niet uit welke inbouwvariant u kiest, de elegante statusindicatie is altijd zichtbaar. Met de sideLight statusindicatie ziet u altijd of de vaatwasser nog bezig is met een programma dankzij de verlichting aan de zijkant van het paneel. Hiermee wordt het ook mogelijk om zowel een statusindicatie-verlichting op uw vaatwasser (met varioScharnier) te hebben en te kiezen voor een lage plint in uw keuken. Siemens vaatwassers zijn zo stil dat u niet kunt horen of de vaat klaar is. De innovatieve functie timeLight laat met een lichtprojectie op de vloer de resterende programmaduur zien en toont de voortgang van het gekozen programma. Ook met elektronisch voorprogrammeren geeft timeLight de resterende tijd duidelijk weer. Een andere optie is infoLight. Door middel van projectie van een lichtpunt op de vloer, is ook bij deze vaatwassers te zien of deze aan of uit staat.

home connect vaatwaaser siemens

Bosch

Perfecte droogresultaten en minder energieverbruik - Met Bosch vaatwassers bereik je extra droge resultaten, dankzij Extra Dry en EfficientDry. De Extra Dry functie zorgt voor een hogere temperatuur gedurende de laatste spoelfase en verlengt de droogfase gedurende 15 tot 20 minuten, met drogere resultaten als gevolg. Vaat uithalen die nog niet helemaal droog of te warm is, is niet fijn. Met EfficientDry opent de deur automatisch nadat het programma is geëindigd. Dit zorgt voor een beter droogproces, gaat condensatie tegen en het koelt automatisch de vaat. Je krijgt niet alleen een beter resultaat, het bespaart ook nog eens energie. PerfectDry gaat nog een stapje verder, waarbij zelfs plastic vaat niet nagedroogd hoeft te worden en dus meteen de kast in kan.

Korven met maximale flexibiliteit en bescherming voor je vaat - De nieuw ontworpen korven bieden maximale ruimte, veiligheid en flexibiliteit. De Max Flex- en Max Flex Pro-korfsystemen passen zich perfect aan al je behoeften aan en bieden een nieuw niveau van stabiliteit, veiligheid en innovatief ruimtegebruik. En met een speciaal ontworpen derde laadrek voor kleine keukenartikelen, past alles nu heel eenvoudig in je vaatwasser. Met elke keer weer perfecte resultaten.

Voor een extra grondige reiniging-

Zeg maar dag tegen opgedroogd eten op schaaltjes. De Extra Clean Zone zorgt met drie roterende sproeiers voor een continue waterstroom gedurende een deel van het vaatwasprogramma, wanneer je deze activeert met de aan- en uitschakelaar in de zone zelf. Zelfs oude, aangekoekte resten verdwijnen zonder voorreinigen doordat 3x meer water door deze zone gaat. Hierdoor worden de items die je hier plaatst intens gereinigd en tot op de bodem glanzend schoon.

Vaatwasser verlichting - Nieuw is Status Light. Wanneer je vaatwasser in een hoge kast is geplaatst, of wanneer er door een lage plint niet voldoende ruimte is voor een projectie op de vloer, kun je via Status Light zien of het programma nog in werking is. Status Light is zichtbaar via de smalle tussenruimte aan de zijkant van vaatwassers met een VarioScharnier.

Home Connect - Alle vaatwassers van Bosch zijn voorzien van Home Connect. Met de eenvoudig te bedienen Home Connect app heb je toegang tot en beheer je de instellingen van jouw keukenapparatuur waar en wanneer je maar wilt. En in de toekomst zullen er nog veel meer functies en mogelijkheden bijkomen waarmee je je Home Connect app kunt uitbreiden.

home-connect-de-simpelste-manier-om-de-vaat-te-doen-bosch

U vindt meer informatie op de website van Siemens en Bosch.

 

 

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.