iF Design Award voor next125 Flex-Boxen

Oog voor detail: dat is wat een premiummerk onderscheidt. En het wordt beloond. next125 van Schüller ontving de iF Design Award voor haar next125 Flex-Boxen van gevormd vlies, de derde prestigieuze onderscheiding binnen een paar maanden overigens die het merk in ontvangst mocht nemen.
Met de elementen voor kruiden, bestek enz. kan het next125-design worden doorgetrokken in het interieur. De boxen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen en de modules kunnen worden gecombineerd tot een individuele binnenuitvoering. Het bijzondere van het materiaal gevormd vlies is dat dit geluiden dempt, oppervlakken beschermt en onderhoudsvriendelijk is (het kan zo in vaatwasser).

markus schuller next125

‘De iF Design Award voor onze Flex-Boxen getuigt van de internationale uitstraling van het next125-design. Het bewijst dat het principe om de keuken als een geheel te zien en ook bij details als ladeorganisatie de grootst mogelijk aandacht te besteden aan design en functie, helemaal goed is’, aldus Markus Schüller, directeur van Schüller Möbelwerk KG.

www.next125.com/nl/

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.