imm cologne en LivingKitchen 2021 gaan door

"We willen samen met de industrie een gedurfde weg banen naar het nieuwe normaal", zegt Matthias Pollmann, Koelnmesse's Vice President Trade Fair Management, die de taak samenvat die voor ons ligt met betrekking tot imm cologne. Zoals hij uitlegt, is het belangrijk om de branche een veilig platform te bieden, waarop het zijn positie op de internationale markt kan behouden en de actualiteit van het onderwerp thuiswonen kan aanpakken.

Op 18 januari 2021 openen imm cologne en LivingKitchen hun poorten - dat is een zekerheid voor Matthias Pollmann, Vice President Trade Fair Management, en Claire Steinbrück, Director van het Interior Business Event imm cologne! Zoals de zaken er nu voorstaan, is al 70 procent van de halruimte gereserveerd.

“Gezien de huidige omstandigheden is dit echt een heel goed registratiecijfer”, legt Matthias Pollmann uit. “In vergelijking met voorgaande maanden zien we momenteel ook een grotere interesse in het houden van live beurzen. Het motiverende besef wint terrein dat real-life interacties tussen mensen essentieel zijn als het gaat om het aangaan en opbouwen van zakelijke relaties ”, vervolgt Pollmann.

Lees het hele persbericht hier!

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.