In memoriam: Hans Strothoff

Hans Strothoff (69), CEO van de MHK Group, is op 11 augustus overleden na een langdurige en ernstige ziekte. De industrie verliest een van zijn belangrijkste persoonlijkheden. Hans Strothoff laat zijn vrouw Jutta, dochter en kleinkinderen achter.

De raad van toezicht, de raad van bestuur en de medewerkers betreuren het verlies van de oprichter en voorzitter van de MHK-groep, Hans Strothoff: "Hij was een gepassioneerde en betrokken visionair, een vechter die de afgelopen 40 jaar veel mensen heeft geïnspireerd voor zijn ideeën en bedrijf, maar ook voor de industrie." De directie en de raad van commissarissen van de MHK Groep maakten gisteren bekend dat Hans Strothoff dinsdagavond met zijn gezin op 69-jarige leeftijd is overleden.

"Het feit dat Hans Strothoff is overleden, is een ongelooflijk verlies voor ons. We betreuren het verlies van een geweldige ondernemer, een zeer creatieve oprichter en een geweldig persoon. In deze moeilijke uren voelen we ons met de familie van Hans Strothoff, met wie we persoonlijk zeer verbonden zijn”, aldus Werner Heilos, plaatsvervangend voorzitter van de MHK-Fractie namens het bestuur.

Lees het hele artikel op: Küchennews

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.