Interzum award 2023 voor FurnSpin van Hettich

Hettich is opnieuw bekroond met de prestigieuze 'Interzum Award'. Dit keer heeft het 'FurnSpin' beslagsysteem de jury van deskundigen weten te overtuigen en is het systeembekroond met de hoogste onderscheiding 'Best of the Best'. Deze erkenning is te danken aan het doordachte en innovatieve ontwerp van het systeem.

FurnSpin is inspirerend anders: de beslaginnovatie voor het high-end segment rekent af met oude ontwerppatronen en geeft een creatieve impuls aan meubeldesign. Openstaande deuren of kleppen zitten niet meer in de weg – hier wordt het grootste deel van de kast met gemak verplaatst. Met een elegante draai onthullen de meubels hun innerlijk. Met nog een draai verdwijnt de binnenkant van de kast uit beeld en toont het meubel weer gesloten fronten. 'The Joy of FurnSpin' van Hettich inspireert in alle meubelwerelden.

Dankzij de unieke 'translerende rotatie' van het beslag kunnen meubels hun interieur nu volledig naar buiten draaien. FurnSpin synchroniseert hierbij twee verschillende bewegingsvormen: zwenken en 180° draaien. Met een uitgekiende kinematica beweegt de kast in een gedefinieerd loopspoor, zodat de randen van het meubel niet kunnen botsen. Verbazingwekkend: met FurnSpin lijkt de centrifugale kracht te zijn opgeheven. Het draaimoment is zodanig uitgebalanceerd dat zelfs zeer lichte voorwerpen niet omvallen of wegglijden, maar op hun plaats blijven staan in het meubel.

"De onderscheiding voor de Interzum award bevestigt de kwaliteit en innovatiekracht van uw werk en onderstreept de internationale uitstraling van uw product in de branche", zo luidde de verklaring van Kölnmesse.

De uitreiking van de 'Interzum awards 2023' vond plaats op 8 mei 2023 in Keulen. Bezoekers van de Interzum kunnen FurnSpin, het winnende product van dit jaar, nog tot 12 mei 2023 live ervaren op de Hettich-stand of in een expositie van Kölnmesse op de beursboulevard. Online wordt de FurnSpin op www.interzum.com gepresenteerd.

Nog meer informatie over de FurnSpin is rechtstreeks bij Hettich te vinden op: https://furnspin.hettich.com/

 

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.