Inventum presenteert noviteiten en nieuwe accountmanager tijdens de Küchenmeile

Eén van de Nederlandse hotspots tijdens de A30 Küchenmeile is natuurlijk Art of Kitchens, gehouden in het bekende Messezentrum Kirchlengern. Deze noviteitenshow is voor de Nederlandse Küchenmeile bezoekers een echt Hollands feestje. Na het passeren van de Nederlandse corona controle grens mochten de mondkapjes af en ontstond er bij onze redactie een euforische sfeer.

Ons bezoek aan Inventum werd nog feestelijker door de kennismaking met de nieuwe KRT accountmanager Annelien Schukkert. Hoewel ze pas sinds 1 september gestart is, komt Annelien enthousiast en vakkundig over. De spontane kennismaking resulteerde in een uitgebreide tour langs alle nieuwe noviteiten, die Inventum tijdens de beurs presenteert.

Excellent Exclusief
Inventum introduceert een lijn exclusieve apparaten, met exclusieve features voor een exclusieve, aantrekkelijke prijs. De apparaten hebben een luxe afwerking van hoogwaardige materialen. Met aandacht voor het design is op ieder detail gelet. De apparaten zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel. Ze zijn uitgerust met de modernste technologieën en hebben tal van opties en functionaliteiten. Excellent Exclusief tilt elke keuken naar een hoger niveau!

inventum-presenteert-noviteiten-en-accountmanager-tijdens-kuechenmeile 2.jpg inventum-presenteert-noviteiten-en-accountmanager-tijdens-kuechenmeile

Nieuwe gaskookplaten
De vraag naar gaskooklaten gaat onverminderd door. Daarom introduceert Inventum twee nieuwe inbouw gaskookplaten. De luxe gas-op-glas kookplaat is voorzien van robuuste gietijzeren pandragers met wokring. Beide gaskookplaten zijn voorzien van een handige geïntegreerde vonkontsteking, daardoor heb je geen gasaansteker meer nodig. Daarnaast zijn de gaskooktoestellen voorzien van een vlambeveiliging, waardoor de gastoevoer automatisch wordt afgesloten als de vlam uitgaat.

Ontdek hier alle noviteiten van Inventum.

Annelien veel succes en plezier bij Inventum!

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.