Jetstone en Keller Keukens presenteren zich gezamenlijk tijdens de Küchenmeile

Ook dit jaar presenteren Jetstone en Keller Keukens zich gezamenlijk tijdens de Küchenmeile. Het sfeervolle Haferhaus is weer ingericht als inspirerende showroom. In de prachtige entourage vinden bezoekers er de nieuwste trends in werkbladen van Jetstone, in samenwerking met composietmerk Caesarstone, gecombineerd met de keukennoviteiten van Keller voor het komende seizoen.

Op de keukens van Keller laat Jetstone de nieuwste materialen van het toonaangevende composietmerk Caesarstone zien. De nadruk ligt daarbij op materialen met een uitgesproken natuurlijke uitstraling, zoals de geheel nieuwe Darcrest. Dit mysterieuze materiaal combineert donkere aardse tinten met nuances van geoxideerd metaal. Zo ontstaat een kleurenpalet van zwart-, antraciet-, koper- en grijstinten in een weelderige ton-sur-ton structuur.

Ook de nieuwe Pebbles-collectie van Caesarstone wordt getoond. Deze serie combineert warme tinten in offwhite, grijs en antraciet juist met een subtiele structuur, geïnspireerd op rivierstenen. De collectie is samengesteld op het wereldwijde hoofdkantoor van Caesarstone, in S'dot Yam (Israël), door het ervaren ontwerpteam onder leiding van Mor Krisher. In het hart van de collectie ligt de nederige kiezelsteen; langzaam gladgestreken in rivieren en oceanen. De kleuren belichamen het gevoel van kalmte en sereniteit die de kiezelsteen symboliseert. In deze hectische tijden zorgen de warme tonen en subtiele structuren voor een gevoel van rust en geborgenheid.

8 Topmerken presenteren zich op Gut Böckel

Landgoed Gut Böckel is al jaren één van de meest bijzondere locaties van de Küchenmeile. Alleen al door haar bijzondere ligging en prachtige tuinen is het een plezier om doorheen te wandelen en de eeuwenoude sfeer en cultuur te beleven. De oude stallen, smederij en het slot zijn volledig in hun oude sfeer behouden en de interieurs gerestaureerd naar moderne presentatieruimtes met behoud van inspirerende authentieke elementen.

Hier presenteren de meest gerenommeerde A-merken op het gebied van keukens, werkbladen en apparatuur sinds jaar en dag hun noviteiten en trends aan keukenspecialisten uit binnen- en buitenland. Nederlandse en Belgische klanten zijn graag geziene bezoekers tijdens het event in september.

Dit jaar hebben de Nederlandse en Belgische vertegenwoordiging van Bauknecht, Beko, Blanco, Caesarstone, Jetstone werkbladen, Keller Keukens, Küppersbusch en Teka de handen ineengeslagen en nodigen zij u uit voor een bezoek aan Gut Böckel van zondag 18 t/m donderdag 22 september.

Kijk voor meer informatie op de website van Jetstone en Keller Keukens.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.